❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Off bir daha gonderseler üstüne gumruktekide bir gelse 55 Euro kar baba mis simgot ew300un ötekini direk satarım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani adamlar hiç yenisini gönderelim dememişler yazıda hep adres teyidi felan istemişler ondan bilemedim başta @kepenss hocam sizede mail gelmiş mi bı bakarmisiniz ?
evet aynı mail gelmiş, adamları çok darladım kesin ondan sanmıştım :D büyük adamlar

Maalesef hocam termal ped almıştım 230tlye 200tl kargo ücreti verdim 300tl vergi çıktı pttden şimdi ebuya mail attım geri göndermek için dönüş yapmalarını bekliyorum ben vermem o vergiyi
Kulaklık için 3210 tl vekalet istiyor ups gidip gümrükten verecekmişim ondan sonra keyiflerine geçer ise ürün gümrükten geçip vergi ödeyeceğim he eğer gümrükten geçmez ise 3200 tl gg kısaca komedi.

Kulaklık için 3210 tl vekalet istiyor ups gidip gümrükten verecekmişim ondan sonra keyiflerine geçer ise ürün gümrükten geçip vergi ödeyeceğim he eğer gümrükten geçmez ise 3200 tl gg kısaca komedi.
Şaka gibi cidden 3210tl vekalet parası ne ya

evet aynı mail gelmiş, adamları çok darladım kesin ondan sanmıştım :D büyük adamlar
Kralsınız hocam valla :D ben emin olamadım adamlar bana new ew300 and parcel tax dedi ama herhangi bir ücret ödemeyeceğiz dimi diye bir daha mail attım adamlara

Ben bunu daha ilk klavye geldiğinde yazmıştım defolu ürünleri satıyorlar diye ozaman pek inanan olmamıştı yavaş yavaş klavyeler gelince tuş basmama ekran gelmeme gibi sorunlar olunca iyice anlamış olduk defolu ürünler satılıyor sw basmama sorunu pcb ile alakali gasket mount sorunu sw tam oturmuyor bendede iki tuşta vardı k harfi ve sol yön tuşu k harfi düzeldi sorunsuz sol yön arada gidiyor ama tuşun üstüne sertçe bastırınca geliyor bana 10 dolar geri iade ettiler Zaten vgn v87 main klavyem vardı kalite olarak bunu 10a katlar olmadı bunu yedek olarak kullanırım keycapler hoşuma gitti onları kullanırım sw leri kullanırım yedek klavye olarak ayırdım
Evet bazı arkadaşlar kalitesiz veya sıkıntılı ürün yolluyorlar demişti ama o zaman pek fazla dikkate alınmamıştı. Ama gerçekten de gözüktüğü kadarı ile öyle duruyor. Keycapleri hoş duruyor switchlerde fena değil. Bana 10 dolar iade veya ürünü imha edin yenisini yollayalım dediler bende imha ettim yenisini bekliyorum bakalım. O da sorunlu gelirse bir daha mail atar 10 dolar iademi alırım. Klavyede aksesuar olarak köşede durur artık

Şaka gibi cidden 3210tl vekalet parası ne ya

Kralsınız hocam valla :D ben emin olamadım adamlar bana new ew300 and parcel tax dedi ama herhangi bir ücret ödemeyeceğiz dimi diye bir daha mail attım adamlara
evet prepaid gönderiyorlar bize br şey çıkmaz hocam

Evet bazı arkadaşlar kalitesiz veya sıkıntılı ürün yolluyorlar demişti ama o zaman pek fazla dikkate alınmamıştı. Ama gerçekten de gözüktüğü kadarı ile öyle duruyor. Keycapleri hoş duruyor switchlerde fena değil. Bana 10 dolar iade veya ürünü imha edin yenisini yollayalım dediler bende imha ettim yenisini bekliyorum bakalım. O da sorunlu gelirse bir daha mail atar 10 dolar iademi alırım. Klavyede aksesuar olarak köşede durur artık
Şuanda bende 2 adet tuşta sorun var geri kalan hepsini çözdüm 10 dolar iade ettiler 800 tl şu klavyenin keycapsını zor alırsın ki sw ler zaten çok iyi kalitede gerekirse yedek klavye olarak bile kullanılır.

Şuanda bende 2 adet tuşta sorun var geri kalan hepsini çözdüm 10 dolar iade ettiler 800 tl şu klavyenin keycapsını zor alırsın ki sw ler zaten çok iyi kalitede gerekirse yedek klavye olarak bile kullanılır.
Evet haklısınız keycapler ve switchler cidden güzel. Yeni gelecek klavye sorunlu arızalı çıksa bile en azından yedek olarak kullanılabilir bunlar ama umarım sorunsuz gelirde tekrar tekrar uğraştırmaz

evet prepaid gönderiyorlar bize br şey çıkmaz hocam
Oh oh mis harbili hocam çok güzel haber oldu bu 27sine kadar geçmezse birde gümrükten ürünümüz sonra geçerse 2 ürün birden gelicek. Hiç beklemiyordum böyle bir şey bir uyandım bir baktım mail gelmiş :ROFLMAO:

Ekler

• 1753090968670.webp
    1753090968670.webp
    13.1 KB · Hit: 112
Var mı yeni haberler benim YTTrack'ta hala bir gelişme yok

Geri