❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

beyler gif nasıl koyuyoruz bilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorun bende de vardı
5 dk önce çözümünü buldum
klavye switchini yerinden çıkar ondan sonra ince çubukların girdiği deliklere bak
bende biri tam delinmemişti deldim şimdi canavar gibi çalışıyor
nasıl anlatır mısınız bende de birkaç tuş çalişmiyor. iğne ile mi yapayım.metal iki ayağın girği yere mi işlem yapacağız

klavye switchini yerinden çıkar ondan sonra ince çubukların girdiği deliklere bak
İşsretlediğim yerden mi bahsediyorsunuz

Ekler

• 1000033087.webp
    1000033087.webp
    768 KB · Hit: 110
Son düzenleme:

Baktım hatta aralarına iğne soktum arasını açtım denedim aynı yakınlaştırdım denedim yine ayni düzelmiyor.

nasıl anlatır mısınız bende de birkaç tuş çalişmiyor. iğne ile mi yapayım.metal iki ayağın girği yere mi işlem yapacağız

İşsretlediğim yerden mi bahsediyorsunuz
kafayı yedim en sonunda aklıma geldi yaptım oldu resimdeki yerleri iğne,kalem, kürdan sertçe bastır tekrar tak oluyor

kafayı yedim en sonunda aklıma geldi yaptım oldu resimdeki yerleri iğne,kalem, kürdan sertçe bastır tekrar tak oluyor
Bastırdım lehimli kısım koptu aslında sert uygulamada yapmadım. Klavye çöp oldu. Pişman oldum aldığına çoğu tuşu çalışmıyor geç algılıyor bazen aula f75im vardı bundan çok daha iyiydi

Bastırdım lehimli kısım koptu aslında sert uygulamada yapmadım. Klavye çöp oldu. Pişman oldum aldığına çoğu tuşu çalışmıyor geç algılıyor bazen aula f75im vardı bundan çok daha iyiydi
150 dolardan
31 dolara düşmesi nedeni belliydi
biz şeylik ettik ürün yorumlarında %90 düşük fiyattan alanlarda sorun var
Allahtan bende sadece 1 tuşu kötüydü şimdi çalışıyor

Benimde klavyem bozuktu imha ettim, yenisini yollayacağız dediler iki haftadır bekliyorum hala herhangi bir gelişme yok. Daha önce pek çok kez alışveriş yapmıştım epomakerdan ama bu artık son oldu.

Klavye eline ulaşıp cidden sorunsuz çıkan var mı. Malzeme kalitesine tasarımına hissiyatına sesine vs lafım yok bunlar gerçekten güzel tatmin edici duruyor. Ama eline ulaşan kaç kişiyi gördüysem %80 i sorunlu çıkmış herhalde. Bende A , sol shift, ı ve 6 tuşu çalışmıyor. Switchlerini değiştirdim yine çalışmıyor. Desteğe mail attım klavyeye reset atıp driverını yeniden kurun olmazsa switchleri değiştirirken detaylı video atın duruma göre yardımcı olalım dediler. Tekrar dönüş yaptım maile para iadesi veya yeni ürün göndermelerini istedim. Kampanyadan bir ürün alalım dedik alanların %70 inin klavyesi gümrükte kaldı zaten eline ulaşan neredeyse herkeste bir arıza bir problem var. Epomakerdan bir daha alışveriş yapılmaz gerçekten bunu anlamış olduk.
Şimdilik sorunsuz sadece bir tane tuşun switchinin bir pinini yamultum veya öyle geldi hatırlamıyorum emin değilim. Onun dışında sorun yok. Bence herkesten farklı olarak en büyük sorun kargoda klavyenin fırlatıldığı, ezildiği, üzerinde tepinildiği gibi düşüncelerim var. Çünkü bayağı switch ve tuş yerlerinden çıkmıştı ben topladım. Paketleme konusunda bayağı yetersizler.

Çin defolu ürünleri indirim yapıp elden çıkarmış.

kargo elime gelirse hata var mı diye test yapıp sonra ucuza elimden çıkaracağım. 2000den baslarım belki 1500e bile düşürürüm.

Şimdilik sorunsuz sadece bir tane tuşun switchinin bir pinini yamultum veya öyle geldi hatırlamıyorum emin değilim. Onun dışında sorun yok. Bence herkesten farklı olarak en büyük sorun kargoda klavyenin fırlatıldığı, ezildiği, üzerinde tepinildiği gibi düşüncelerim var. Çünkü bayağı switch ve tuş yerlerinden çıkmıştı ben topladım. Paketleme konusunda bayağı yetersizler.
Şans yani bu sorun çıkması bilemedim herkeste ufak tefekte olsa bir sorun var ama mutlaka. Ben tuş basmama sorununu düzeltmeye çalışırken switch e bastırıyordum lehimi koptu kırıldı zaten çöp oldu artık geri lehim de tutmuyor. Zaten talep oluşturmuştum para iadesi veya yeni ürün için. Kabul ederlerse yarın artık imha ederim. Bir daha da epomakerdan alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten.

Şans yani bu sorun çıkması bilemedim herkeste ufak tefekte olsa bir sorun var ama mutlaka. Ben tuş basmama sorununu düzeltmeye çalışırken switch e bastırıyordum lehimi koptu kırıldı zaten çöp oldu artık geri lehim de tutmuyor. Zaten talep oluşturmuştum para iadesi veya yeni ürün için. Kabul ederlerse yarın artık imha ederim. Bir daha da epomakerdan alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten.
Ben bunu daha ilk klavye geldiğinde yazmıştım defolu ürünleri satıyorlar diye ozaman pek inanan olmamıştı yavaş yavaş klavyeler gelince tuş basmama ekran gelmeme gibi sorunlar olunca iyice anlamış olduk defolu ürünler satılıyor sw basmama sorunu pcb ile alakali gasket mount sorunu sw tam oturmuyor bendede iki tuşta vardı k harfi ve sol yön tuşu k harfi düzeldi sorunsuz sol yön arada gidiyor ama tuşun üstüne sertçe bastırınca geliyor bana 10 dolar geri iade ettiler Zaten vgn v87 main klavyem vardı kalite olarak bunu 10a katlar olmadı bunu yedek olarak kullanırım keycapler hoşuma gitti onları kullanırım sw leri kullanırım yedek klavye olarak ayırdım

Geri