❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

yazdım hocam kanıt istediler şimdi onu atıyorum ondan sonramı klavyeyi istiyoruz kaanıtla beraber istesem olurmu
Hocam ilk olarak videoyu google drive'a atın herkese görünür yap deyip linki kopyalayın Epomaker'a atın video çektiyseniz. Beraber isteyebilirsin zaten geç bakıyorlar ikisine beraber cevap versinler.

Hocam ilk olarak videoyu google drive'a atın herkese görünür yap deyip linki kopyalayın Epomaker'a atın video çektiyseniz. Beraber isteyebilirsin zaten geç bakıyorlar ikisine beraber cevap versinler.
hocam ak820pro ya 18 dolarmı ödediniz?

Ajazz ak820 pro aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii olabilir hocam , beğenmezsem en kötü satarım daha iyisini alırım. Piyasada bilinen bir ürün o yüzden alıcısı var.
hocam satsanız 2k civarı gider siz 50 dolara almış oldunuz mantıklı değil ama hayırlı olsun yine de

Son düzenleme:
Işığı yok derken kısık olarak mı yok yoksa hiç mi yok :D
Edit bende diyorum hepsi neden aynı tarz keycaps le buidlemiş :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kit'i alırsam keycaps olarak hedefim https://www.temu.com/tr-en/131-keys...ith-6-25u--g-601102064747438.html?_oak_mp_inf
Çok takılmazsanız bence inanılmaz kaliteli , ben yanlışlıkla anakart kablosunu kopardığım için henüz kullanamadım ama olsun :D

Temudan attığınız tükenmiş o hangi klavye

Çok takılmazsanız bence inanılmaz kaliteli , ben yanlışlıkla anakart kablosunu kopardığım için henüz kullanamadım ama olsun :D

O kiti almayı düşündüm de ekstra 35 dolar kargo parası veresim gelmedi.

hocam ek75 kiti hangi klavyeye yakın his verir

çokmuş o kadar vermeye değmez

bende hi75 var daha önce m1 de kullandım hiç benzemiyor çok farklı bi sesi var , kasası da diğer alulara göre çok daha ağır hissettiriyor
Hocam sence AJ820 PRO yerine Aula F75 Max veyahut HE65 Mec tercih edilir mi ? Ekstra ödemeyle.

çokmuş o kadar vermeye değmez

bende hi75 var daha önce m1 de kullandım hiç benzemiyor çok farklı bi sesi var , kasası da diğer alulara göre çok daha ağır hissettiriyor
m1 den dahamı iyi diyorsunuz yani öyle anladım

Geri