kucuksamuray103
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 31
- İsim
- Ahmet Pamir
Evet ben bir enayiyim 16 Mbps internete 250TL ödüyorum. 4-5 ay önce altyapı sorgulamada vdsl boş port olduğunu gördüğüm gibi 12 mbps TürkTelekom'dan 75 mbps Turknet'e geçiş yaptım. Ama bilin bakalım n'oldu? İnternet gelmeden önce defalarca sormama rağmen başvurunuzu 75 mbps olarak yaptık internet gelince hız testi yapabilirsiniz demelerine rağmen vdsl port yok olmuş!!! Neden hızım böyle dediğimde altyapınız adsl olarak görünüyor, bizim verdiğimiz 16 mbps hız normal dediler ve ben buna rağmen iptal etmedim. 1-2 ay sonra da adsl boş port da gözükmemeye başladı. Ama bugün kafam donk etti resmen. Ardından buraya geldim. Hangi İSS'ye geçmemi önerirsiniz? Ha bir de yanlış hatırlamıyorsam 3-4 ay önce TürkTelekom müdürlüğüne gittiğimizde "5 ay içerisinde bulunduğunuz mahallede vdsl boş port çalışması yapılmayacaktır dendi. Lanet mahallede sizce ne yapmam lazım? Kurtarın beni bu beladan. Bu yazıyı yazarken bile internet gidip geliyor . Ayrıca hızlı vdsl port açılması için TürkTelekoma geçmemi önerir misiniz?