Neler Yeni

Türknet 35mbps'den 50mbps'ye geçeyim mi?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alıntıyı görüntüleŞu anda 35 mbps paket kullanıyorum ve çok memnunum. 10 lira daha çok verip bu pakete geçmek istiyorum fakat yakın zamanda kuzenim de Türknet bağlattı. Sanırsam 75 veya 85 mbps'ye anlaştılar. 2-3 gün boyunca durmadan internetleri kopunca, Türknet hızı 50 mbps'ye düşürdü. Şimdi ben bu tarifeye geçsem, eğer altyapım desteklemiyorsa boşu boşuna para vermiş olacağım. Sizce altyapım desteklemese bunu koyarlar mıydı? NOT: 100mbps olan teklifler yok. Sadece 16mbps ve 50mbps teklifi var.
Eğer ihtiyacın yoksa gerek yok.
Steam'den oyunu 5-10 dk erken indirmeni sağlar, başka bir etkisini hissetmezsin.
Screenshot_12.png

Ayaz_haru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayaz özpolat
Bu aralar değil. Neredeyse hep stabildi hızım. Benim oturduğum bölgede şükürler olsun internet problemi yok. Bir kere problem yaşadım o da benim kablomdaymış. Kablo değiştirince problem de düzeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitede oturmuyorum :/
Al 50 mb rahat kullanırsın destekliyorsa.
Benimde aklımda almak vardı ama daha şehir merkezinde,saat 8 den sonra 35 mbps internetin 15 ini zar zor alınca cidden sinirlerim bozuluyor.
Saygılar edenim:).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al 50 mb rahat kullanırsın destekliyorsa.
Benimde aklımda almak vardı ama daha şehir merkezinde,saat 8 den sonra 35 mbps internetin 15 ini zar zor alınca cidden sinirlerim bozuluyor.
Saygılar edenim:).
Efenim:).

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom