Yapma 1 yıl ne ya ben 3 aya düzelir diye umuyordumGenelde uzun sürer 1 yıl gibi ama imza toplayarak süreci hızlandırabilirsin
kabloyla kullanıyorum. müşteri hizmetlerini arasam yardım ederler mikomşu dairenizden ricada bulunursanız interneti o kata verirler elektriği sizindaireden bağlarlar çekim sıkıntısı yaşicanıda sanmıyorum
Ben çoğunluğun tecrubesine göre yorumladım dediğim gibi Telekom merkezine gidip port talebinde de bulunabilirsiniz veya imza toplayarak süreci hizlandirabilirsiniz. Umarım sorununuz çözülürYapma 1 yıl ne ya ben 3 aya düzelir diye umuyordum
konumunda ttnet ekiplerine göre değişiyor bazı yerlerde bu işler hızlı yürüyor burada 1 2 ay içinde yapıyorlardı.En iyisi müşteri hizmetleri ile konuşmankabloyla kullanıyorum. müşteri hizmetlerini arasam yardım ederler mi
tam bilemem sen müşteri hizmetlilerine sorkabloyla kullanıyorum. müşteri hizmetlerini arasam yardım ederler mi
Geçmiş olsun bende bodrumda yazın yaşamıştım yazlıkçılar doldurduğu için mecbur kışı beklemem gerekti.Daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu? Ne kadar sürede çözdüler?
Alıntıyı görüntüle
Artık boş port var ama türknetten vazgeçtimGeçmiş olsun bende bodrumda yazın yaşamıştım yazlıkçılar doldurduğu için mecbur kışı beklemem gerekti.