Neler Yeni

Turknet alinir mi 2023

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
önerir misin şuan TT alıcak gibiyim başka çare kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleBu herkeste gözüküyor mu
Bende 75 görünüyor arayıp bir sor bakalım kendi alt yapılarımı tt altyapısı mı benim 2 sokak aşağımda tt fiber var :D 9 aydır bulunduğum yere gelmedi yaklaşık 3 ay diyor 250tl iyi fiyat fiber için ara sor kesin 3ay da gelecekmi diye bakalım ne cevap verecekler ama bence taahhüt vermeden bir firma ile anlaş bu esnada ara ara türknette alt yapı sorgulaması yap 250 tl ye fiber verirlerse elbette mantıklı aksi durum da bütçeniz ve kullanım alanınıza göre karar vermek mantıklı.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Merhabalar altyapım vdsl 64-75 mbps 8 upload destekliyor sizce yeni gelen zamla birlikte alinir mi
Eğer gigafiber yoksa turkneti fiyat politikasından dolayı tavsiye etmiyorum hocam millenicom netspeed gibi firmalardan hizmet almanız daha mantıklı

Hocam sanırsam gigafiber gelen arkadaş gigafiber için bir 3 aylık taahhutsuze geçsin gelirse 3 ay sonra çıkar gigafibere gecer

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
Eğer gigafiber yoksa turkneti fiyat politikasından dolayı tavsiye etmiyorum hocam millenicom netspeed gibi firmalardan hizmet almanız daha mantıklı

Hocam sanırsam gigafiber gelen arkadaş gigafiber için bir 3 aylık taahhutsuze geçsin gelirse 3 ay sonra çıkar gigafibere gecer
gibirnet?

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
Comnet gibirnet gibi firmalara şahsen ben bulasmam hocam btk nin sitesinden şikayet edemiyoruz sonuçta o yüzden onlara bulasmiyorum
millenicom mu yoksa netspeed mi ben şahsen netspeed de kimlik fotosu istiyorlarmış pek için ısınmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
millenicom mu yoksa netspeed mi ben şahsen netspeed de kimlik fotosu istiyorlarmış pek için ısınmadı
Hocam zaten bilgilerimiz herkesin elinde :D Kimliğimizi kullanmak için istemiyorlar :d yerinizde olsam netspeed geçip Turknet gigafiber gelmesini beklerim. Daha önce netspeed kullandım ve gayet iyiydi, gigafiber gelince geçtim ve aşırı memmunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,740
Üyeler
164,183
Son üye
atkn_derler
Top Bottom