Ahmed Kutay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Ahmed kutay
Arkadaşlar merhaba 6 ay önce yeni evime taşınmadan önce türknet alt yapı sorguladığımda yeni evim de hızım 60 mbps cıkıyordu.Taşındım turkneti nakil ettirdim evime 6 7 aydır 50 mbps hız da kullanıyorum fakat son zamanlar da 20 lere 30 lara çok düşürmeye başladılar ben de Millenicom,Net speed,Gibirnet Gibi yerlerden Sorguladıgım zaman alt yapım 3 sitede de 84 mbps alabilirsiniz diyor Türknete bunu yazdığımda hızımı 75 mps ye sabitlediklerini söylediler fakat teknik bilgiler kısmında hızım yine 58 gözüküyordu bana 75 mbps verdiklerini ama en fazla 50 alabilirsiniz alt yapınız onu destekliyor diyorlar.Fakat kadın bana alabilirsiniz demişti anlayamıyorum.Hangisi doğru türknet mi beni doğruyor yoksa alt yapım gerçekten kötü mü şöyle bir şey var ilk taşındığımda 60 mbps gözüken internetim sitede 50 ye düştü fakat ben 60 mpbs cok rahat alıyordum 12 upload ile beraber Umarım birisi görür yardımcı olur türkneti iptal etmeyi düşünüyorum net speed gecmeyi düsünüyorum fiyatında değilim sadece bana 75 mbpsler de hız verseler cok memnun olurum