hocam türknet max 5 upload vermiyormu ?benim 5 ping 95 downloadım 8 uploadım var 6 ay olacak neredeyse memnunum, ayrıca müşteri hizmetlerinden veya twitter TurkNet Destek'e DM'den müşteri numaran ile EGF95UE76GKS bu arkadaş davet kodunu iletip indirim istediğinde gelecek olan ilk iki faturanı son ödeme tarihi geçmeden ödersen hem sen diğer ay ücretsiz kullanacaksın interneti hem ben dostum
oo ok ıyı olmus o zman peki bu sınırsız mı yanı bi daha gelce kmı sıbırlama@Xeraton dostum TT uploadları sınırlıyordu geçen gün uploadları iki katına çıkarttı.
Alıntıyı görüntüle
upload sadece ekim 1 e kadar dostumoo ok ıyı olmus o zman peki bu sınırsız mı yanı bi daha gelce kmı sıbırlama
bir kere davet kodu verdim bir daha versem kullanabilcek miyimbenim 5 ping 95 downloadım 8 uploadım var 6 ay olacak neredeyse memnunum, ayrıca müşteri hizmetlerinden veya twitter TurkNet Destek'e DM'den müşteri numaran ile EGF95UE76GKS bu arkadaş davet kodunu iletip indirim istediğinde gelecek olan ilk iki faturanı son ödeme tarihi geçmeden ödersen hem sen diğer ay ücretsiz kullanacaksın interneti hem ben dostum
dün aradılar bugün gelcez diye2-3 hafta içerisinde internetin bağlanır.
E o zaman bugün gelirler dostum. Buraya konu açmanın manası ne anlamadım.dün aradılar bugün gelcez diye
2 gün önce açmıştımE o zaman bugün gelirler dostum. Buraya konu açmanın manası ne anlamadım.
bi dahaki konuların tarihine bakE o zaman bugün gelirler dostum. Buraya konu açmanın manası ne anlamadım.
inan hiç bilmiyorum denemende fayda var amaupload sadece ekim 1 e kadar dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir kere davet kodu verdim bir daha versem kullanabilcek miyim