Neler Yeni

türknet davet kodu

Ç4L1K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert çalık
arkadaşlar türknete geçmeyi düşünüp davet kodu bulmak isteyenler için buraya bir kod bırakıyorum. hem kodu kullananın işine hemde benim işime yarar ve yasak değildir :D .

kod : IXP29FO55CEC şimdiden kullanan olursa teşekkürler

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
istanbulda turknet kullananlarda herhangi bir sıkıntı var mı? haftasonu neredeyse internet tamamen gidiyor. Arıza kaydı oluşturmak için siteye bile giremiyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
istanbulda turknet kullananlarda herhangi bir sıkıntı var mı? haftasonu neredeyse internet tamamen gidiyor. Arıza kaydı oluşturmak için siteye bile giremiyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Ben aldığımdan beri tam hızda kullanıyorum ben de sıkıntı yok.

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Nerede kullanıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
arkadaşlar türknete geçmeyi düşünüp davet kodu bulmak isteyenler için buraya bir kod bırakıyorum. hem kodu kullananın işine hemde benim işime yarar ve yasak değildir :D .

kod : IXP29FO55CEC şimdiden kullanan olursa teşekkürler
gönderdim ama daha ödenmemiş faturalarımız var senin de varsa öde bizde ödeyince aktifleşicektir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerede kullanıyorsun?
İstanbul/beylikdüzü.

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Ben Fatih'te kullanıyorum. 35 mbit hızında veriyor ama ara ara mutlaka sıkıntı oluyor, bir şekilde düzeliyordu. Ancak 1 aydır her haftasonu internet download hızı 0'a yaklaşıyor ve geçtiğimiz haftasonu boyunca böyle devam etti. Oyunlarda min. ping 800 civarı oluyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Ben Fatih'te kullanıyorum. 35 mbit hızında veriyor ama ara ara mutlaka sıkıntı oluyor, bir şekilde düzeliyordu. Ancak 1 aydır her haftasonu internet download hızı 0'a yaklaşıyor ve geçtiğimiz haftasonu boyunca böyle devam etti. Oyunlarda min. ping 800 civarı oluyordu.
Sen arıza kaydı oluşturduğunda altyapı sahibine ulaştırıyorlar diye biliyoru. Onlar çözerse çözülmüş oluyor diye biliyorum umarım düzelir :(

Ç4L1K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert çalık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
mersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha bugün geçiş yaptım faturam yok hiç o yüzden ödenmemiş fatura var demiştir
yok ben seninkini göremem bende bu ayın faturası var. Senin yoksa ben ödiyeceğim bu hafta diğer ay ücretsiz kullanacağız.

Ç4L1K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert çalık
faturam yoktu geçenlerde ödedim . şimdi sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz hem siz kazanın hem ben kazanayım arkadaşlar :D.
kod : IXP29FO55CEC

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,683
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom