.Şuan türknet geçilir mi zamlanırsa ne kadar olur yardımcı olur musunuz
350 TL'den aşağı olacağını sanmıyorum tamamen şahsi fikrim. TurkNet kullanıyorum internet kalitesinden çok çok memnunum bu yüzden fiyatı ne olursa olsun değiştirmeyi düşünmüyorum. Ayrıca davet kodlarıyla indirim kazanıyorum bu yüzden uyguna geliyor. Eğer fiyat konusunda derdiniz yoksa geçilir.Şuan türknet geçilir mi zamlanırsa ne kadar olur yardımcı olur musunuz
Taahhütlü bir şeye gir bunlara güvenme çok zam yapıyorlar ya.Şuan türknet geçilir mi zamlanırsa ne kadar olur yardımcı olur musunuz
Ben şu an turknet kullanıyorum milenyum a geçmeyi düşünüyorum aradım bu gün turkneti zam yok diyorlmilleniye zam geliyor aciklama yapti
davet kodu ne oluyor ve ne kadar indirim yapılıyor350 TL civarı olur gibi altyapım yok ama bana 35 yetiyor bir sorun olduğu zaman karşımda muhatap olacak adam var eğer geçecekseniz davet kodumu verebilirim indirimden faydalanırız.
yanlış hesap girmişim tahhattüt de ne önerirsinTaahhütlü bir şeye gir bunlara güvenme çok zam yapıyorlar ya.
EMW43IH31YCH bu benim kodu bunu verdiğimde ikimizde indirim kazanıyoruz eğer sende gigafiber varsa 6 ay boyunca 180 TL ödüyoruz eğer yoksa 6 ay boyunca 200 TL ödüyoruzdavet kodu ne oluyor ve ne kadar indirim yapılıyor
ne önerirsin yüksek hız?Sakın geçme
ttnet nasıl350 TL olacak millenide 300 TL olacak