Türknet geçiş yardım

panda74

80+
Reaksiyon skoru
97
arkadaşlar geçiş işlemi için başvuruda bulundum bana 24-48 saat içinde kurye gelecekmiş kurye gelince imzalayınca geçiş sürecim ne zaman biter toplamda. ben 30 aralık bitiyor zannediyordum meğerse 16 aralıkta taahhüttüm bitiyormuş fatura çıkartmasın ttnet diye merak ettim

taahhüt bittiğinden ttnet kullanma faturası çıkaracak pahalı bunu öder mi türknet

taahhüt bittiğinden ttnet kullanma faturası çıkaracak pahalı bunu öder mi türknet
Bak 2 hafta önce 29 kasımda başvurdum 2 aralıkda kurye geldi 10 aralıkda kurulum ekibi geldi kurdu (gerçi hala internet bağlantısı yok da)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapın ne ?

Bana günlük 8.5 tl yazmışlardı 7 gun kullandim 50 tl falan ödedim 7 günde bağlandı yanı

Bak 2 hafta önce 29 kasımda başvurdum 2 aralıkda kurye geldi 10 aralıkda kurulum ekibi geldi kurdu (gerçi hala internet bağlantısı yok da)

Altyapın ne ?
bana altyapı kurulum ekibi gelmeyecekmiş geçiş yaptığımdan. e posta ve şifre vereceklermiş onu kendim modeme girecekmişim

Bana günlük 8.5 TL yazmışlardı 7 gun kullandim 50 TL falan ödedim 7 günde bağlandı yanı
8,5 tl ise iyi bakalım bunu türknet geçtiğimde indirim olarak uygularlar mı cayma bedeli oalrak sayarlar mı acaba

Altyapın ne ?
şuan adsl 16 kullanıyorum vdsl 80 geçiyorum türknette

bana altyapı kurulum ekibi gelmeyecekmiş geçiş yaptığımdan. e posta ve şifre vereceklermiş onu kendim modeme girecekmişim

8,5 TL ise iyi bakalım bunu türknet geçtiğimde indirim olarak uygularlar mı cayma bedeli oalrak sayarlar mı acaba

şuan adsl 16 kullanıyorum vdsl 80 geçiyorum türknette
Turk telekom müşteri hizmetleri ni ara benim tahutum bitiyor gunluk kaç tl internet yazilacak diye sor bana 250 tl aylık 30 a bolunce 8.5 demişlerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,346
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri