Hocam 12 demiş ya işteHali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
12 aylık alırsan 199tlHocam 12 demiş ya işte
bana kitledier 300 ü 200 den veriyolar şimdiHali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
cayma falan neyse bas geç kaçırma bu fırsatıHali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
Galiba doğru site yine de kontrol edersin.Hali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
Olum siz nerede yaşıyorsunuz böyle gigabytler falan biz anca 50 ye geçtik100 mbit geçeyim dedim 399TL diyolar olm zaten superonline' 1gibabit'i 400 liradan kullanıyorum.