Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,274
benim altyapı 27 destekliyor onu bile alamiyorum XDOlum siz nerede yaşıyorsunuz böyle gigabytler falan biz anca 50 ye geçtik
benim altyapı 27 destekliyor onu bile alamiyorum XDOlum siz nerede yaşıyorsunuz böyle gigabytler falan biz anca 50 ye geçtik
Ulan 350 e 100 mbps alınca mı çıkar karşıma ya 110 150 arası veriyor upload da 50 60 70Hali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
sahte değil kampanya bazi metro duraklarinda valan stant açtilarSahte değilse yapıştır kaçırma
Ağa bana 100 mps 400 TL diyor nedenHali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
Neresinde hocam Kazımkarabekirdeyim ben 116tl ödüyorum 1000 mbps eBen gaziosmanpaşa oturuyom 450 TL 900 mps ve 900 upluad net alıyorum
Şuan olarak ben kullanıyorum, çok memnunum valorantda oynarken 1-2ms üstüne çıkmıyor, pc biraz eski olduğu için ssd yavaş ancak steam üzerinde 560-750mb arası indirme yapabiliyorum tavsiye ederim (400tl ödüyorum)Hali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
Hocam karadeniz 2 hafta oldu takalı 400 tl paket fiyatı 50 tl de kurulum parasi 12 aya bölünce 50 tl oluyor toplam 450Neresinde hocam Kazımkarabekirdeyim ben 116tl ödüyorum 1000 mbps e