Neler Yeni

Yardım Türknet GİGAFİBER nezaman geçmeliyim?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
Merhaba Bursada oturuyorum, bölgeme GİGAFİBER bağlantı işlemleri başladı şaun binama kablo çekildi fakat kutu henüz bağlanmadı.

İnternette sorguladığımda 6-8 hafta içinde bağlanacağı söyleniyor, müşteri hizmetlerini arayıp konuştum farklı firmadan geçiş yapacağımı vs söyledim okadar bilgisizlerki sorulara doğru cevap veremiyorlar ve en son yüzüme kapattılar telefonu.

Sizce ben binaya tam kurulumu bekleyipmi geçiş yapayım yoksa şuanda ne yapmalıyım?
Netspeed 100Mbps kullanıyorum 180₺ ödüyorum, Türknetde bağlanana kadar 250₺ (Yani 70₺ fazladan) vermiş olucağım.
Nezaman bağlanacağı vs kesin olmadığı için sizlere sormak istedim.

Ayrıca Türknet müşteri temsilcileri neden bukadar kaba ve bilgisiz fikri olan varmı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,497
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bekle acelesi yok. Sistem otursun öyle başvur yoksa ilk haftalar biraz sorunluymuş.

Reyconjeff

80+ Bronze
Netspeed 100Mbps kullanıyorum 180₺ ödüyorum, Türknetde bağlanana kadar 250₺ (Yani 70₺ fazladan) vermiş olucağım.
Kampanya var ama şuan 6 Ay 180TL + davet kodu kullanırsan 150TL geliyor aylık. Gigafiber gelince otomatik geçiriyorlar zaten mevcut türknet tarifenden

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kampanya var ama şuan 6 Ay 180TL + davet kodu kullanırsan 150TL geliyor aylık. Gigafiber gelince otomatik geçiriyorlar zaten mevcut türknet tarifenden

Onuda sordum Kampanya sadece GİGAFİBER müşterileri için dediler yani vdsl iken kampanyadan yararlanamıyorum.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Murat demir
ben hat ilk açıldığı gün geçtim ve o gün bugündür bi sıkıntı yaşamadım 1 sene olcak neredeyse

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben hat ilk açıldığı gün geçtim ve o gün bugündür bi sıkıntı yaşamadım 1 sene olcak neredeyse

Hocam kullanıcı olarak müşteri hizmetlerinden memnun musunuz?
Sorunlarınıza çözüm alabiliyor musunuz?

Ben daha abone olmadan çok saygısızca kaldım.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Murat demir
memnunum bakım için kesecekleri zaman bile saat belirterek mesaj atıyorlar bana

Reyconjeff

80+ Bronze
Ben daha abone olmadan çok saygısızca kaldım.
Müşteri hizmetleri kısmında hiç sorun yaşamadım bir buçuk yıldır. İnternet kısmına gelecek olursak genelde +400 üzeri hız alabildiğimi söyleyebilirim nadir de olsa ara sıra kesintiler olabiliyor ama çok nadir ve ek olarak turknetin kendi verdiği 1000 mbps desteklyen modemin çekim mesafesi çok düşük 1+1 evde salondan odaya wifi kesilebiliyor.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
Müşteri hizmetleri kısmında hiç sorun yaşamadım bir buçuk yıldır. İnternet kısmına gelecek olursak genelde +400 üzeri hız alabildiğimi söyleyebilirim nadir de olsa ara sıra kesintiler olabiliyor ama çok nadir ve ek olarak turknetin kendi verdiği 1000 mbps desteklyen modemin çekim mesafesi çok düşük 1+1 evde salondan odaya wifi kesilebiliyor.

TP-Link deco ekosistemim var alan olarak sorunum yok hocam (1200 Mbps 3lü set)
+400 derken hocam neden 1000 deniliyorken 400 alıyorsunuz?

Reyconjeff

80+ Bronze
TP-Link deco ekosistemim var alan olarak sorunum yok hocam (1200 Mbps 3lü set)
+400 derken hocam neden 1000 deniliyorken 400 alıyorsunuz?
Wifi ile hiç 1000 alamadım en fazla 700 civarında gördüm genellikle de 400-700 arası alabiliyorum. Kablo ile de 800-900 değişiyor sebebini bilmiyorum çokta kurcalamak istemedim gelip var olanıda bozmasınlar diye :)

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
Wifi ile hiç 1000 alamadım en fazla 700 civarında gördüm genellikle de 400-700 arası alabiliyorum. Kablo ile de 800-900 değişiyor sebebini bilmiyorum çokta kurcalamak istemedim gelip var olanıda bozmasınlar diye :)

Anladım hocam teşekkürler.

İşlemlerin tamamen bitmesini bekleyeceğim öyle geçiş yaparım şuanlık erken.

Sizin binamıza kutu bağlantısı yapıldıktan nekadar sonra İnternet bağlandı onu hatırlıyorsanız paylaşır mısınız.

Top Bottom