Neler Yeni

Yardım Türknet GİGAFİBER nezaman geçmeliyim?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Merhaba Bursada oturuyorum, bölgeme GİGAFİBER bağlantı işlemleri başladı şaun binama kablo çekildi fakat kutu henüz bağlanmadı.

İnternette sorguladığımda 6-8 hafta içinde bağlanacağı söyleniyor, müşteri hizmetlerini arayıp konuştum farklı firmadan geçiş yapacağımı vs söyledim okadar bilgisizlerki sorulara doğru cevap veremiyorlar ve en son yüzüme kapattılar telefonu.

Sizce ben binaya tam kurulumu bekleyipmi geçiş yapayım yoksa şuanda ne yapmalıyım?
Netspeed 100Mbps kullanıyorum 180₺ ödüyorum, Türknetde bağlanana kadar 250₺ (Yani 70₺ fazladan) vermiş olucağım.
Nezaman bağlanacağı vs kesin olmadığı için sizlere sormak istedim.

Ayrıca Türknet müşteri temsilcileri neden bukadar kaba ve bilgisiz fikri olan varmı?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Yıl oldu nerdeyse İstanbulda kullanıyorum pilot bölge dw950 up950 arası alıyorum hız. İlk geldiği gibi kullanmaya başladım. Başvur bir şey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi ile hiç 1000 alamadım en fazla 700 civarında gördüm genellikle de 400-700 arası alabiliyorum. Kablo ile de 800-900 değişiyor sebebini bilmiyorum çokta kurcalamak istemedim gelip var olanıda bozmasınlar diye :)
Wifi standartı modemine ve telefonuna göre değişiklik göstermektedir. Türknetin kendi modemi 800mbps wifi 5G standartında vermektedir. Telefonuna göre değişir bu hız.

Şuanki internetini kullanmaya devam et tahattüt yok ise eğer. Türknet bağlanınca iptal edersin diğerini ben öyle yaptım.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Yıl oldu nerdeyse İstanbulda kullanıyorum pilot bölge dw950 up950 arası alıyorum hız. İlk geldiği gibi kullanmaya başladım. Başvur bir şey olmaz

Wifi standartı modemine ve telefonuna göre değişiklik göstermektedir. Türknetin kendi modemi 800mbps wifi 5G standartında vermektedir. Telefonuna göre değişir bu hız.

Şuanki internetini kullanmaya devam et tahattüt yok ise eğer. Türknet bağlanınca iptal edersin diğerini ben öyle yaptım.

Taahüt yok evet bende Türknetin gelmesini bekliyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Merhaba Bursada oturuyorum, bölgeme GİGAFİBER bağlantı işlemleri başladı şaun binama kablo çekildi fakat kutu henüz bağlanmadı.

İnternette sorguladığımda 6-8 hafta içinde bağlanacağı söyleniyor, müşteri hizmetlerini arayıp konuştum farklı firmadan geçiş yapacağımı vs söyledim okadar bilgisizlerki sorulara doğru cevap veremiyorlar ve en son yüzüme kapattılar telefonu.

Sizce ben binaya tam kurulumu bekleyipmi geçiş yapayım yoksa şuanda ne yapmalıyım?
Netspeed 100Mbps kullanıyorum 180₺ ödüyorum, Türknetde bağlanana kadar 250₺ (Yani 70₺ fazladan) vermiş olucağım.
Nezaman bağlanacağı vs kesin olmadığı için sizlere sormak istedim.

Ayrıca Türknet müşteri temsilcileri neden bukadar kaba ve bilgisiz fikri olan varmı?
Sistem tam düzelsin o zaman geçersin bekle

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Şuan tek maral ettiğim soru şu arkadaşlar, kutu bağlantısından nekadar sonra İnternet bağlanıyor (Binaya koyulan siyah kutu)

Reyconjeff

80+ Bronze
Şuan tek maral ettiğim soru şu arkadaşlar, kutu bağlantısından nekadar sonra İnternet bağlanıyor (Binaya koyulan siyah kutu)
Benim taşındığım binada kutu zaten vardı var olan binada ertesi gün gelip kutudan eve hat çektiler 1 günde bağlandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom