Neler Yeni

Türknet Gigafiber Steam Rekoru!

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Allah nazardan saklasın :)

etnetalw

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüleŞuan anlık hızım bu. Paket kaybı sıfır. Şu ana kadar aldığım en yüksek hız steam tarafında. İlk defa bu kadar yüksek gördüm. Genelde steam kısıtlama yapıyor ve maks 85'e çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O hızı destekleyecek bir platform yok ki XD Steam bile kısıtlama yapıyor. Gereksiz yüksek bir hız. Çağ atlayınca kullanılır anca bence .d

140tl
zaten 200gbps destekleyecek bir sayfa yok fakat ülkemiz de en yüksek paketi sunan süperonline 10gbps mevcut bundan 10 tane alırsan 100gbps alırsın hat birleştirme ile fakat limitor mevcut ülkemizde daha her platfrom 1gbps üzeri desteklemiyor bile. konuma bakınız ping değerlerinizi paylaşınız. Benden iyi sanırım türknet (hız değil ping)

kırmızışarapp

80+ Silver
süperonline kullanan ark var 10gbps hatı var sn de iniyor her oyun.
tabii ki o hızla saniyelerde iner ama o hızı karşılayan platform mu var acaba ? Yalan gibi geldi düşününce bir an. Steam falan hep sınırlama yapıyor .d

etnetalw

80+ Bronze
Superonline'ın gbps hattı mı varmış ? Komik geliyor. Milleti o kadar bıktırıyorlar ki. Şanslıymış arkadaşın.

85MB/sn
10gbps süperonline speedtest videoları mevcut zaten sitesindede vardı bi aralar süperonline hiç bakır hattı yok her hızda fiber olarak sunuyor kablolu olarak :D

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Aynı internet bende de ve aynı hızları alıyorum. Ama steam'dan oyun indirirken 50MB yi geçemedim hiç
(Test için yüksek GB li oyun indirmeye gidiyorum)

etnetalw

80+ Bronze
tabii ki o hızla saniyelerde iner ama o hızı karşılayan platform mu var acaba ? Yalan gibi geldi düşününce bir an. Steam falan hep sınırlama yapıyor .d
ya dostum her platfrom destekliyor dedim mi? Demedim dediğim tek şey süperonline mevcut ise fiber de 10gbps e kadar sağlıyor süperonline bilgin olsun ve herkese sağlamıyorlar belirli cihazların desteklemedi lazım gpon vb.

Aynı internet bende de ve aynı hızları alıyorum. Ama steam'dan oyun indirirken 50MB yi geçemedim hiç
steam ayarlardan hangi sunucu seçili ki?

kırmızışarapp

80+ Silver
(Test için yüksek GB li oyun indirmeye gidiyorum)
Oyun boyutu ile pek alakası yok.

ya dostum her platfrom destekliyor dedim mi? Demedim dediğim tek şey süperonline mevcut ise fiber de 10gbps e kadar sağlıyor süperonline bilgin olsun ve herkese sağlamıyorlar belirli cihazların desteklemedi lazım gpon vb.

Bende türkiye seçili

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
80GB olan For Honor oyununu indirim dedim 25MB'yi geçemedi. 80GB'yi 50 dakika da indiriyor.

Evet alakası yok ama tutupta 1GB'lik oyun indirisem eğer tam performansını göremeden oyun inmiş olur :D

Türkiye-İstanbul seçiliymiş.

kırmızışarapp

80+ Silver

Superonline'ın 10gbps verdiğini ilk defa duydum. Sanırım pek yaygın değil. Türknet bu işi ilerletiyor bakalım ne olacak...

etnetalw

80+ Bronze

Bende türkiye seçili
türkiye ama hangi şehir? tek tek deneyiniz en uygun hızı tercih ediniz.

Superonline'ın 10gbps verdiğini ilk defa duydum. Sanırım pek yaygın değil. Türknet bu işi ilerletiyor bakalım ne olacak...
gibi bir cok kaynak mevcut yaygın fakat az reklam ve cok pahalı oldu içinde kullanan cok nadir mevcut.

kırmızışarapp

80+ Silver
türkiye ama hangi şehir? tek tek deneyiniz en uygun hızı tercih ediniz.

gibi bir cok kaynak mevcut yaygın fakat az reklam ve cok pahalı oldu içinde kullanan cok nadir mevcut.
İstanbul

kırmızışarapp

80+ Silver
ney istanbul?

pinginiz kaç konumdaki gibi paylaşırmısnız tracert olarak yada oyun ici olarak.
Oyun içi valorantta 1-4 arası görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom