139.90Tamamdır arıyorum o zaman. Bu arada sen kaç ödüyorsun?
Ben 100 mgbt 170 veriyorum oha!139.90
Elindeki modem Zyxel beyaz olan mi turknetin verdiği gerçi onlar herşeyi getiriyor kabloyu da istediğin yere kadar çekiyor sen hiç uğraşıyorsun gerçi ben teknisyeni olduğum için kendim kaliteli kablo çektim ama kendilerinin çektiği de zaten fiber kablo fark yok aldığım hız bu kablo ileBen 100 mgbt 170 veriyorum oha!
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü modemim 1200 mgbt destekliyormuş. Ekstradan modem verilir mi? Bedava veriyorlarsa söylemiyim. Bunu router olarak kullanırım.
Linkteki fotoğrafla aynı modemim.. Mükemmel o hızlar ne ya? Ne kadar sürdü, İnternetsiz kaldın mı bu sürede?Elindeki modem Zyxel beyaz olan mi turknetin verdiği gerçi onlar herşeyi getiriyor kabloyu da istediğin yere kadar çekiyor sen hiç uğraşıyorsun gerçi ben teknisyeni olduğum için kendim kaliteli kablo çektim ama kendilerinin çektiği de zaten fiber kablo fark yok aldığım hız bu kablo ile
Yoo hatta bağlı olunca dahi VDSL gitmedi bir süre 1-2gun filan sonra otomatik iptal oldu oLinkteki fotoğrafla aynı modemim.. Mükemmel o hızlar ne ya? Ne kadar sürdü, İnternetsiz kaldın mı bu sürede?
2 gün içinde gelip bağladılar mı?Yoo hatta bağlı olunca dahi VDSL gitmedi bir süre 1-2gun filan sonra otomatik iptal oldu o
Normal de geleceklerdi ben farklı bir gün talep ettim o zaman geldiler ama 2-3 gün içinde iş bitiyor2 gün içinde gelip bağladılar mı?
Tamamdır çok sağol. Seni soru bonbardımanına tuttup. Affet artık! Bak yoksa @MematiBaş🚬'a söylerim sıkar kafana atar deniz!Normal de geleceklerdi ben farklı bir gün talep ettim o zaman geldiler ama 2-3 gün içinde iş bitiyor
Gönder gelsin soru cevaplamayi severimTamamdır çok sağol. Seni soru bonbardımanına tuttup. Affet artık! Bak yoksa @MematiBaş🚬'a söylerim sıkar kafana atar deniz!
Türkneti arayıp başvur. Geçiş çok kolay olmuyor önce VDSL aboneliğini iptal edecekler sonra sıfırdan gigafiber için başvuru alacaklar eve kablo çekip kendi verdikleri modeme kurulumu yapacaklarArkardaşlar ben şuan 94 megabit vdsl Turknet kullanıyorum. Altyapım gigafibere yükselmiş. Modemim de 700 mgbt destekliyor. Nasıl geçiş yapacağım?
Alıntıyı görüntüle