Neler Yeni

Öneri Türknet Güvenilir mi?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Ya abi ne güzel türknet alacaktım gitmişler annemin aklını karıştırmış arkadaşları yok dolandırıcı yok bu da çiftlik bank gibi diye diye kadının aklına girmişler ne yapacam ben ya off

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Buradaki yorumları annene göster kesinlikle güvenilir

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ya abi ne güzel türknet alacaktım gitmişler annemin aklını karıştırmış arkadaşları yok dolandırıcı yok bu da çiftlik bank gibi diye diye kadının aklına girmişler ne yapacam ben ya off
Kusura bakma knki Haykırdım 😂 😂
Kesinlikle güvenilir ve 2019 yılında Türkiyenin en hızlı ve en iyi internet sağlayıcısı olarak seçildi. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Allah kolaylık versin ben de aynı şeyleri yaşadım. Yorumları okutabilirsin. Öneren bir çok kişi var.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bence anneni o arkadaş larindan uzak tut

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bilmeyen ama konuşan tipler :D

Xeralis2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aydın EREN
Bence rezalet kötü bir firma 23 martta başvurdum baglamaya gelen giden olmadı 20 gün sonra iptal ettim onlarca şikayet etmeme ragmen btk falan hiç bir şey olmadı

Death Mark

80+ Bronze
Nasıl iletişim kuracağına ve santrale olan uzaklığına bağlı. Ben söylenenlerin tam aksine 76 liraya kullanmaya devam ediyorum.

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Oncelikle kurumsal bir firma simdi herkezin kendine gore bir yorumu var kimi android der kimi apple
arkadaslarinda dedigi gibi hizmet aldigin lokasyon yani bolgen ve santralle alakali
Misal benim 2 alt sokagimda maksimum 16 mbps verebiliyorlar santral biraz uzak benim evimde ise ilk basta bu akk kaldirma isi baslayinca ve tt le tahhutum bitmesine yakin oldu dedim baska firma yokmu arastirdim bilmem adindan etkilendim heralde turk olunca mileni veya netspeed te arastirdim dedim turknete basvurcam nasil olsa tahhut yok ilk basta 35 aliyordum dedim 100 destekliyormu destekliyor dediler modeme gelen sinyallere baktim yeter diye dusundum ve 100 mbps lik paket aldim ve onu hala kullaniyordum bu virus cikinca malum herkes evde hatlar kaldirmiyor kopma oluyordu geri 35 indirdim simdi hala kullaniyorum bu 100 den 35 dusme sebebim hatlarin kaldirmamasi ve hattim kopup duruyordu yogunluktan dolayi kullanmadigim gunlerin faturadan dusun dedim 85 tl olan fatura 65 tl oldu guzel santrale uzakligim 8 mi 15 metre felan dedigim gibi santrale bagli bi olay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,587
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom