Neler Yeni

Türknet Hakkında Bilgisi Olan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gürkan
Türknet bağlatmayı düşünüyorum ama müşteri hizmetleri ve internet kesintisi sorunları ile ilgili bir sürü şikayet görüyorum.
Bilgisi olan var mı ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Türknet bağlatmayı düşünüyorum ama müşteri hizmetleri ve internet kesintisi sorunları ile ilgili bir sürü şikayet görüyorum.
Bilgisi olan var mı ?
Öncelikle şunu söylemiş olayım internet sağlayıcılarının kalitesi yerinden yerine göre değişen bir durum ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum altyapım 16Mpbs destekliyor TTNet'den geçiş yaptım ama hiç bir sıkıntım yoktu tek sıkıntım ailemde ki kişiler instagramda youtubeda netflixte bir şeyler izlerken oyunumda pingim çıkmasıydı buna da artık ailem oğlum biz senin yüzünden hiç bir şey yapamıyoruz deyince TürkNete geçmeye karar verdik güzel anlattılar bize her şeyin nasıl işleyeceğini TTNete geçmeden internet kesilme sıkıntısı yaşamıştık Vodafonedan geçmiştim ben TTNete TTNet bize Vodafonedan geçerken hiç bir kesinti yaşamayacağımızı söylemişti ama 2 hafta internetimiz gelmemişti bunu TürkNetede söyledik kesinti olmayacağını bize verilen kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimiz an internete bağlanacağımızı söylediler tamam güzel bekliyoruz evraklar falan her şeyi teslim ettik gün geldi bir anda internet kesildi hemen anladım kullanıcı adı ve şifre gelmişti hemen arayüze girip kurulumu yaptım ama bir baktım internet yok yanlış yaptım mı diye bir daha baktım yok gelmiyor internet arıyorum ulaşılamıyor destek kaydı açıyorum cevap yok bir süre sonra artık ya otomatik kapatıyordu ya da şöyle oluyordu telesekreterle aramda ki konuşma:
Telesekreter: İnternet hizmetiyle ilgili sıkıntınız varsa 1'e basın
Telesekreter: Hizmet numarasını yada telefon numarasını girin
böyle böyle döngüye girdi gün boyu artık kafayı yemek üzereydim babam da aynı şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorduk neyin ne olduğundan haberimiz yoktu yarın oldu bu sorun hala devam ediyor aradık bu sefer döngü sorunu yok açtığımızda bize yeni kullanıcı adı ve şifrenin gönderildiğini öncekinin yanlış olduğunu söylediler ulan yine baktık hala aynısı neyse dedik girelim yok yine aynı şekilde yine aradık yine gönderdik dediler la yine aynı o günün akşamında geldi yani 2 gün boyunca internetim yoktu ama şöyle bir sıkıntı vardı şimdi de kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim de internet gelmediği için destek kaydı uygulamasına bir mesaj koydular
şu şu hizmet numarasının bulunduğu adreste arıza kaydı vardır diye
bundan dolayı ne destek kaydı açabiliyordum ne de arayabiliyordum aradığımda telesekreterle aramda olan konuşma şuydu
Telesekreter: kesintiler için 1'i hız sorunu için 2'ye basın
Telesekreter: mahallenizde arıza kaydı tespit edilmiştir en yakın zamanda düzelecektir
dedikten sonra kapatıyordu bu sürekli devam etti ama internetim var ama sürekli kesiliyor arıyorum ulaşamıyorum destek kaydı açmayı deniyorum mahallenizde arıza var diye destek kaydı açtırmıyor tam çıkma durumuna gelecekken o sorun falan ortadan kalktı yani ben ilk 1,5 2 ay sıkıntılı bir süreç yaşadım şuan altyapım 16mpbs olmasına rağmen 24mpbs sağlıyorlar durum böyle tamamen

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bilgisi olan var mı ?
Gece saat 02:00'da ülke çapında internet kesintileri olmakta.
İnternetiniz gittiğinde http://www.turk.net 'de çöküyor ve uygulama üzerinden ticket'ta gönderemiyorsunuz.
Gece olan kesintileri bildirdiğinizde son 24 saattir internete bağlı olarak gözüküyorsunuz diyip ticketi kapatıyorlar.
Onun dışında vaat edilen hızları paketinize göre veriyorlar onda bir sorun yok.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
behzat
Ben 3 yıldır kullanıyorum hız ve fiyat konusunda memnunum 95₺ ye 100mbit tarifesine geçtim bu ay ilk yıl ara ara kesintiler oluyordu uygulamadan arıza kaydı oluşturdugumda 5 dk da çözülüyordu bu yıl sadece 1 kez kesinti oldu oda genel sorun varmış 5-10 dk da düzelttiler oda kesinti değildi nedense 2 mbite düşmüştü bence tek sıkıntı bi arıza durumunda telefon ile ulaşamıyorsun

-CrawL

80+ Gold
Bilgisi olan var mı ?
ben kullanıyorum çağırdıktan 23 gun sonra kurmaya geldiler altyapı 16mbps desteklıyor aldıgım hız 5mbps dowland 0.5 mps upload en kısa zamanda değiştireceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gürkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerede Yaşıyon Altyapın Kaç mbps?
Karabük'ün ilçesinde yaşıyorum daha önce ttnet 35 mbps net kullandım destekliyordu alt yapım.
Turknet'ten sorguladığımda da 35 mbps destekliyor diyor ve en fazla 50 destekleyebilir diyor.
Benim için 35 veya 50 kafi ama upload da lazım 35 mbps olanda 3 upload veriyor 50 ye artırırsam upload 4 e yükseliyor.

Öncelikle şunu söylemiş olayım internet sağlayıcılarının kalitesi yerinden yerine göre değişen bir durum ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum altyapım 16Mpbs destekliyor TTNet'den geçiş yaptım ama hiç bir sıkıntım yoktu tek sıkıntım ailemde ki kişiler instagramda youtubeda netflixte bir şeyler izlerken oyunumda pingim çıkmasıydı buna da artık ailem oğlum biz senin yüzünden hiç bir şey yapamıyoruz deyince TürkNete geçmeye karar verdik güzel anlattılar bize her şeyin nasıl işleyeceğini TTNete geçmeden internet kesilme sıkıntısı yaşamıştık Vodafonedan geçmiştim ben TTNete TTNet bize Vodafonedan geçerken hiç bir kesinti yaşamayacağımızı söylemişti ama 2 hafta internetimiz gelmemişti bunu TürkNetede söyledik kesinti olmayacağını bize verilen kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimiz an internete bağlanacağımızı söylediler tamam güzel bekliyoruz evraklar falan her şeyi teslim ettik gün geldi bir anda internet kesildi hemen anladım kullanıcı adı ve şifre gelmişti hemen arayüze girip kurulumu yaptım ama bir baktım internet yok yanlış yaptım mı diye bir daha baktım yok gelmiyor internet arıyorum ulaşılamıyor destek kaydı açıyorum cevap yok bir süre sonra artık ya otomatik kapatıyordu ya da şöyle oluyordu telesekreterle aramda ki konuşma:
böyle böyle döngüye girdi gün boyu artık kafayı yemek üzereydim babam da aynı şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorduk neyin ne olduğundan haberimiz yoktu yarın oldu bu sorun hala devam ediyor aradık bu sefer döngü sorunu yok açtığımızda bize yeni kullanıcı adı ve şifrenin gönderildiğini öncekinin yanlış olduğunu söylediler ulan yine baktık hala aynısı neyse dedik girelim yok yine aynı şekilde yine aradık yine gönderdik dediler la yine aynı o günün akşamında geldi yani 2 gün boyunca internetim yoktu ama şöyle bir sıkıntı vardı şimdi de kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim de internet gelmediği için destek kaydı uygulamasına bir mesaj koydular
şu şu hizmet numarasının bulunduğu adreste arıza kaydı vardır diye
bundan dolayı ne destek kaydı açabiliyordum ne de arayabiliyordum aradığımda telesekreterle aramda olan konuşma şuydu
Telesekreter: kesintiler için 1'i hız sorunu için 2'ye basın
Telesekreter: mahallenizde arıza kaydı tespit edilmiştir en yakın zamanda düzelecektir
dedikten sonra kapatıyordu bu sürekli devam etti ama internetim var ama sürekli kesiliyor arıyorum ulaşamıyorum destek kaydı açmayı deniyorum mahallenizde arıza var diye destek kaydı açtırmıyor tam çıkma durumuna gelecekken o sorun falan ortadan kalktı yani ben ilk 1,5 2 ay sıkıntılı bir süreç yaşadım şuan altyapım 16mpbs olmasına rağmen 24mpbs sağlıyorlar durum böyle tamamen
keşke benim babamda böyle uğraşşa

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gürkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim aklıma takılan şeyler şunlar arıza olduğunda ilgilenmezler veya bir sorun olduğunda iletişime geçmezler.
Yoksa paketleri on numara.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Benim aklıma takılan şeyler şunlar arıza olduğunda ilgilenmezler veya bir sorun olduğunda iletişime geçmezler.
Yoksa paketleri on numara.
Aynen ama şunu deyip geçiyor insan ben sorun yaşamam yaa diyorsun sonra her gün sorunun oluyor
Ama dediğim gibi yerinden yerine göre değişir

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Bilgisi olan var mı ?

Aylardır kullanıyorum bana hiç pek sıkıntı yaratmadı vaat edilen kotayı veriyorlar ama bu sıralar internet kesiliyor ve akşama doğru 2-3 gibi geldi bu durum canımı sıkıyor bunlar dışında oyunda ping vesaire sorunlar yaşamadım internetim nadirende olsa aldığım paketin aşağısına düşebiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gürkan
Sorun yaşadığımda iletişime geçebilir miyim veya yardım ediyorlar mı ben küçük bir ilçedeyim teknik sorunda nasıl yardım ediyorlar

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Bilgisi olan var mı ?
Ben kullanıyorum kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,468
Üyeler
167,658
Son üye
kvothe03
Top Bottom