Öneri TURKNET HIGIGAFEST İLE ALT YAPINI SORGULA 1-6 AY ARASI İNDİRİM KAZAN

Türknet kullanırken internet dakikalık kopup duruyordu, Netspeed kesilen internetimi 2 hafta düzeltemedi, Türk Telekom ile bir sorun yaşamadım ne dediyse onu veriyor adamlar sorun yaşarsan da çözüyorlar.

Gigafiberden bahsetmiyorum bu arada Telekom altyapısı için.
işte orda kesin fikirli olma hocam
sen bulunduğun bölgede diğer firmalar ile problem yaşamışsın çözülmemiş
turk telekom sana iyi gelmiş

tam tesi durumlar da var

turk telekom dahil olmak üzere 3 farklı iss den hizmet alan komşularım ile beraber 7-8 gün internet problemi yaşadık
hepimiz servis sağlayııclarımıza durumu belirttik
bizden kaynaklı değil telekoma bildirdik ilgileniyorlar dediler

saha ekibi çalışanlarını görütorum
bizde problem yok problem sizin servis sağlayıcınızda diyor

hadi hepimiz aynı servis sağlayıcısından alsak eyvallah
3 farklı servis sağlayıcısı var bir tane turk telekom var diyoruz
bizlik bir şey yok diyorlar

en sonunda daha önceden muhabbetim olan eski turk telekom saha görevlisi bir abim ile iletişime geçtim
ben ilgileniyorum şimdi arayayım arkadaşları filan dedi
ankastrelerindeki bir arızadan kaynaklıymış

yani ülkede hangi firmaya güvenirsen güven ülkemin her yerinde aynı hizmet yok

Türknet kullanırken internet dakikalık kopup duruyordu, Netspeed kesilen internetimi 2 hafta düzeltemedi, Türk Telekom ile bir sorun yaşamadım ne dediyse onu veriyor adamlar sorun yaşarsan da çözüyorlar. Şubesi falan da var insana güven veriyor o yüzden çok tercih ediliyor.

Gigafiberden bahsetmiyorum bu arada Telekom altyapısı için.
25 yaşımdayım belli bir yaşıma kadar 12 13 sanıyorum biz TT kullandık ve rezalet bir hizmetleri var. Belki değişmiştir bilemeyeceğim ama TTnin bakırı rezalet. TT den başı yananlar Türkneti ünlü etti hocam. Ben 12 yıl kullandım yaklaşık 8 yıl adsl 2 son 4 yıldır da vdsl kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 yaşımdayım belli bir yaşıma kadar 12 13 sanıyorum biz TT kullandık ve rezalet bir hizmetleri var. Belki değişmiştir bilemeyeceğim ama TTnin bakırı rezalet. TT den başı yananlar Türkneti ünlü etti hocam. Ben 12 yıl kullandım yaklaşık 8 yıl adsl 2 son 4 yıldır da vdsl kullanıyorum
Türk telekom bize illallah ettirdi zamanında o Türknet kullananlar bir daha Telekoma abone olmaz siz kendiniz için geçmişsiniz. Emin olun internetten anlayan biri hayatta seçmez o firmayı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekom bize illallah ettirdi zamanında o Türknet kullananlar bir daha Telekoma abone olmaz siz kendiniz için geçmişsiniz. Emin olun internetten anlayan biri hayatta seçmez o firmayı.
Bakırı bilmiyorum son 10 yıldır fiber kullandım hep.

hocam sorun burda turk telekomun baş ağrıtmaması veya turk telekomun illallah getirtmesi değil

buradaki sorun toplumun bazı kesimlerinde telekom olsun başım ağrımasın algısı
arkadaş bu düşünceyi %100 savunmuyor bence
toplumun düşüünce yapısından bahsediyor
İşte hocam bende diyorum ki TT den şaşmayacak insanların evine gigafiber götürüp TT den bıkmış sana gelmiş insanların evine yatırım yapmazsan öyle olur. Yetmedi fiyat politikanı da saçmasapan yaparsan adam niye sende dursun ? Comnet olayı olmasa eminim ki abone sayıları bu kadar olmayacaktı. Türkneti kurtaran comnet olayı + Gigafiber döşediği yerler bence.
Bakırı bilmiyorum son 10 yıldır fiber kullandım hep.
Hocam fiberde zaten arıza çıkartması çok zor fiberde de arıza çıkartırsa helal olsun derim o firmaya.

İşte hocam bende diyorum ki TT den şaşmayacak insanların evine gigafiber götürüp TT den bıkmış sana gelmiş insanların evine yatırım yapmazsan öyle olur. Yetmedi fiyat politikanı da saçmasapan yaparsan adam niye sende dursun ? Comnet olayı olmasa eminim ki abone sayıları bu kadar olmayacaktı. Türkneti kurtaran comnet olayı + Gigafiber döşediği yerler bence.

Hocam fiberde zaten arıza çıkartması çok zor fiberde de arıza çıkartırsa helal olsun derim o firmaya.
Çıkarsa şaşırmam, altyapıları genel olarak pek iyi değil Türk Telekom’un mesela Superonline fiber yaşadığım bir yerde daha iyiydi Türknet ile Türk Telekom fiberinde sorun yaşayınca ona geçtim süper hizmet verdi adamlar, 100Mbps parası ödediğim internet 130-140 çıkıyordu testte 😀

Şuan sadece Türk Telekom fiberi var onu kullanıyorum mecbur. Superonline olsa belki yine denerdim.

Çıkarsa şaşırmam, altyapıları genel olarak pek iyi değil Türk Telekom’un mesela Superonline fiber yaşadığım bir yerde daha iyiydi Türknet ile Türk Telekom fiberinde sorun yaşayınca ona geçtim süper hizmet verdi adamlar, 100Mbps parası ödediğim internet 130-140 çıkıyordu testte 😀

Şuan sadece Türk Telekom fiberi var onu kullanıyorum mecbur. Superonline olsa belki yine denerdim.
Kullandıkları cihazlar daha kaliteli demekki 😂
Telekom son yıllarda iyi değişmiş ama benim caddeme yeni evler yapıldı benim binam çok eski 30 belki daha fazla yaşı altyapısı da haliyle eski. Son yapılan ev olduğu için mahalle içi 2 tur atan kabloyu ekleyip binama çıkarmışlar santral mesafesi normalde evimin önünde santral. Ama 210 metre gözüküyor + sürekli kesiliyor ve 80 mbit gösterdiği halde 60 mbit zor alıyordum. Ve 1 hafta önce 20 ye düştü ping + jitter fırladı. Türkiye içi 50 ping alıyordum düşünün. Arıza kaydı sonrası ekip geldi abi dedi senin kablo bütün mahalleyi geziyo modemindeki kabloyu daha kısa hatta bağlayalım bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum. Vdsl altyapı.

Ekler

• Screenshot_2025-07-09-01-46-01-963_com.brave.browser.webp
    Screenshot_2025-07-09-01-46-01-963_com.brave.browser.webp
    32.3 KB · Hit: 9
Geri