Neler Yeni

Yardım turknet hızım azaldı

sannes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ege
ben 75 mbps internet kullanıyorum bir akşam ansızın internet gitti geldiğinde 40 mbps kalmıştı ama upload 14 sabitti destek kaydı açtım kadın kontrol etti 3 saat sürdü ulan dedim etmiyosanız uğraştırmayın bir baktım 7 mbps olmuş uploadım bende dedim böyle değildi dedi 75 e 8 lik paket kullanıyon dedim ama btk 15 e çıkardı o 8 i baktım 3 saattir bi kontrolü beceremedi kapattım kaydı 1 yıldız verdim geçtim. şimdi pazartesi olsun da benle hep ilgilenen adam gelsin diye bekliyorum düzelirmi sizce.

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Ben ilk turknet geçtiğimde 100 lük paketten 94 indirme alabiliyordum saçma bir şekilde zamanla azala azala su an 65-70 arası max alıyorum sebebini gram anlamadım uğraşmadım da

etnetalw

80+ Bronze
ben 75 mbps internet kullanıyorum bir akşam ansızın internet gitti geldiğinde 40 mbps kalmıştı ama upload 14 sabitti destek kaydı açtım kadın kontrol etti 3 saat sürdü ulan dedim etmiyosanız uğraştırmayın bir baktım 7 mbps olmuş uploadım bende dedim böyle değildi dedi 75 e 8 lik paket kullanıyon dedim ama btk 15 e çıkardı o 8 i baktım 3 saattir bi kontrolü beceremedi kapattım kaydı 1 yıldız verdim geçtim. şimdi pazartesi olsun da benle hep ilgilenen adam gelsin diye bekliyorum düzelirmi sizce.
Bu aralar çok fazla upload düştü şikayeti var ve diğer firmalarda yok tek kullandığın firmada duymaktayım.
Millenicom,fixnet,netbone,türktelekom,vodofone gibi firmalarda hiç düştü şikayetci çıkca duymadım 15 den 8'e.

Top Bottom