Neler Yeni

Turknet hızım düşük ama turk telekom normal diyor

batuu123

80+ Bronze
Arkadaşlar altyapım 80mbps destekliyor 2 yıl önce rahatlıkla 75 80 alıyordum ama bu sıralar 55lere kadar düştü kablo değiştirsem düzelir mi cat 5 var? Turknete ticket açıyorum turk telekoma arattırıyorlar onlar da altyapınız desteklemiyor diyor hatta bana 35mpbs sabitlemeyi öneriyorlar saçma değil mi amaçları ne ve ne yapmam lazım?

yusuf34

80+ Silver
Arkadaşlar altyapım 80mbps destekliyor 2 yıl önce rahatlıkla 75 80 alıyordum ama bu sıralar 55lere kadar düştü kablo değiştirsem düzelir mi cat 5 var? Turknete ticket açıyorum turk telekoma arattırıyorlar onlar da altyapınız desteklemiyor diyor hatta bana 35mpbs sabitlemeyi öneriyorlar saçma değil mi amaçları ne ve ne yapmam lazım?
saçma napıyorsun çok basit turknet aboneliğini netspeede taşıyorsun fiber destekliyse süper oluyor referans kodum indirim almak için bir yıl boyunca faturalarında indirim oluyor 😊 yılda bşr faturan bedavaya gelşyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

saçma napıyorsun çok basit turknet aboneliğini netspeede taşıyorsun fiber destekliyse süper oluyor referans kodum indirim almak için bir yıl boyunca faturalarında indirim oluyor 😊 yılda bşr faturan bedavaya gelşyor
istersen davet kodu atabilifim

{ExperElite}

80+ Bronze
Ne bilelim türktelekommuyuz biz

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
https://forum.donanimarsivi.com/konu/netspeed-gecis-suerecim.553149/page-4#post-5636674 hocam zamlardan sonrada pek mantıklı gelmiyor ofiyata bide ticket sistemi saçma bence netspeed geçin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türk Telekom ile Turknet'in arası BENCE hiç yok. Türknet müşterilerine asla öncelik göstermiyorlar. Nereden biliyorsun diye sorma neler neler yaşadım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,568
Üyeler
166,567
Son üye
Roy Otsutsuki
Top Bottom