Neler Yeni

Turknet icin modem oneri

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
Merhabalar. Internet sağlayıcı olarak türknet e geçiş yaptım bunun için güzel hızıni tam veren modem önerir mısınız

ANYA

80+ Bronze
bütçe yazar mısın?
altyapı vdsl kullanıyorum modem kullandığım keenetic extra dsl tabi ki çok memnunum türknet altyapı sorun olunca ek hattı ayarlanıyorum düzeltiyor lag falan iyileşiyor. tp link model hatırlamıyom ve tenda v12 ac1200 denedim en iyisi keenetic oldu. türknet verdiği modem güzel onuda olur.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Merhabalar, Türknetin kendi altyapısını kullanacak iseniz zaten Türknet sizlere modem vermektedir. Eğer Türktelekom alt yapısı üzerinden kullanacaksanız Hattınıza uygun olan bir modem almanızı tercih ederim. Türknet üzerinden hız sorgulaması yapın bu sorgulamaya istinaden ADSL2+/VDSL modem önerebiliriz.

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar, Türknetin kendi altyapısını kullanacak iseniz zaten Türknet sizlere modem vermektedir. Eğer Türktelekom alt yapısı üzerinden kullanacaksanız Hattınıza uygun olan bir modem almanızı tercih ederim. Türknet üzerinden hız sorgulaması yapın bu sorgulamaya istinaden ADSL2+/VDSL modem önerebiliriz.
VDSL modem olacak

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
VDSL modem olacak
Turknet’in verdiği modem güzel. Taksit yapıyorlar faturana eşit parçalarda bölerek yansıtıyorlar yanılmıyorsam 12 ay yapıyorlar.
Zyxel VMG3625-T50B

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Turknet’in verdiği modem güzel. Taksit yapıyorlar faturana eşit parçalarda bölerek yansıtıyorlar yanılmıyorsam 12 ay yapıyorlar.
Zyxel VMG3625-T50B
Evet modem güzel. 5GHZ nin yayma alanı evet düşük biliyorum ancak bu modemde bir tık daha düşük gibi geldi bana. Ve 5GHZ de arada kopma sorunu yaşıyordum şuanlık o sorun çözüldü. 1 gibabit Türknet internet kullanıyorum modem banamısım demiyor şuanlık.

Top Bottom