Modem kurulum kısmını atar mısın?Alıntıyı görüntüleMerhaba türknet internetini kullanıyorum birkaç gün önce bölgemizde arızadan dolayı internet kopması olmuştu daha sonra arıza giderildi ancak ben internete bağlanamıyordum arıza kaydı açmıyorum problem göremiyoruz deyip kaydı kapatıyorlar modemi resetledim bilgileri girdim ancak internet ışığım sürekli kırmızı yanıp sönüyor ne yapabilirim modemde mi sıkıntı var anlayamadım
Wan kısmına gel ekran görüntüsü at hocam.Kolay kurulum menüsü var oradan kuruyordum
Wan bağlantılarına gel ordan internet kısmına gel ekran görüntüsü at.
Yani ayarlar doğru bir sorun göremedim Rica etsem TTNet dışında başka internet servis sağlayıcısı kullanmak için buraya tıklayın kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atarmısın?
Açtım da dönen olmadı sürekli bir sorun gözükmüyor dendi aramaları için talep oluşturdum bekliyorumkırmızı yanıyorsa ip almıyordur, talep aç belki yeni şifre ile girmen gerekiyordur.
biliyorum şuan ip almıyor internet ışığı kırmızı yanıyor ttnet dışında başka internet servis sağlayıcısı kullanmak için buraya tıklayınız kısmına tıkla kullanıcı adını şifreni tekrar gir kullanıcı adı sonuna @turk.net eklemeyi unutma sonra kaydet kullanıcı adı şifreni doğru girdiğinden emin ol eğer hala internet ışığı kırmızı yanıyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geç ek olarak forumturknet sitesinde konu aç yardımcı olurlar.İnternete çıkış çevrimdışı gözüküyor türknet online işlemlerde kurulumda herhangi bir sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açtım da dönen olmadı sürekli bir sorun gözükmüyor dendi aramaları için talep oluşturdum bekliyorum
Teşekkür ederim yardımların için kullanıcı adımı ve şifremi doğru girdiğime eminim hatta sıfırlayıp tekrar girdim foruma da konu açacağım ancak onay bekliyorum kaydım yoktubiliyorum şuan ip almıyor internet ışığı kırmızı yanıyor ttnet dışında başka internet servis sağlayıcısı kullanmak için buraya tıklayınız kısmına tıkla kullanıcı adını şifreni tekrar gir kullanıcı adı sonuna @turk.net eklemeyi unutma sonra kaydet kullanıcı adı şifreni doğru girdiğinden emin ol eğer hala internet ışığı kırmızı yanıyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geç ek olarak forumturknet sitesinde konu aç yardımcı olurlar.