Neler Yeni

Türknet İnternet sorunu

Samet4487

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Bozkurt
Türknet 100 mbps Paket kullanıyorum 89 mbps kadar alıyorum bundan yana hiç bir sorun yok Ms ping sorunumda yok Fakat internet birden gitti
Yaklaşık 3 Saat kadar internetim yok Modemimde Dsl Lambası 10-15 saniye boyunca yanıp yanıp sönüyor sonrasında ortalama 40-45 saniye kadar hiç yanmıyor bu döngü sürekli oluyor
Mobil ağ ile bilgisayara internet bağladım Müşteri hizmetlerini aradım bu sorunu yaşayınca tuşlama ile sorunu belirttim ama hiç hareket yok Türknet müşteri hizmetleri neden böyle

2 sene önce türk telekom kullanıyordum arkadaş tavsiyesi üzerine türknete geçtim Türknet çok daha iyi internet konusunda fakat Müşteri hizmetleri konusunda Berbat durumda benim gözümde

AsrevyA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Ceylan
Müşteri hizmetleri ile konuştunuzmu ne söylediler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mert yüksel
Türknet online işlemler uygulamasından durumu belirten bir kayıt açın. Geri dönüşü arama olarak almak istediğinizi belirtin. Son derece kusursuz destek veren bir sistemleri var okuyunca çok şaşırdım

BabaVoss7

80+ Silver
Müşteri hizmetlerinde telefon uğraşma bulamazsın gibi bişey kayıt oluştur yanıtlarlar hemen oldu olası öyle. Aramak eski usül artık herkes aynı şeyi diyorda gördüğüm en iyi hizmet bunda benim. Alt yapında çalışma sıkıntı vardır . Arada bi olur o kdr. 5 yıldır filan oldu sanırım sıkıntı yaşamadım gibi bişey

Samet4487

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet online işlemler uygulamasından durumu belirten bir kayıt açın. Geri dönüşü arama olarak almak istediğinizi belirtin. Son derece kusursuz destek veren bir sistemleri var okuyunca çok şaşırdım
1731830474761.png

Tıkladıktan sonra
1731830504820.png

:D :D :D Böyle bir şey beklemiyordum Yarın sabah 8 e kadar internetsiz mi kalıcam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,739
Üyeler
163,214
Son üye
DanteZoldyck16
Top Bottom