Neler Yeni

TurkNet internetine geçiş yapılır mı

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
Önceden Türk Telekom kullanıyordum bulunduğum yerdeki alt yapıdan dolayı internetim den memnundum 100mgb kadar destekliyor fakat fiyatları arttırdilar müşteri hizmetlerini de beğendim. Çok yardımcı oldular her konuda şimdi turknete geçisimi verdim kullanan varsa nasıllar müşteri hizmetleri ilgileniyor mu şikayet vara baktığımda çok fazla negatif yorum var tabi şikayet sitesi sonuçta ama kendi çevremde kullanan bı arkadaşımda müşteri hizmetlerinin hiç ilgilenmediğini söylemişti ve sözleşmeyi iptal etmeye kalkarsanız sizi oyaliyorlar telefonunuzu açmıyorlar diye bı vesvese geziyor beni aydınlata bilecek var mı

Heyman

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Naim Kaynar
Ben 7 aydır kullanmıyorum çünkü farklı şehirdeyim. 21 şubat 2018 den beri turknet kullanıyorum. İlk zamanlar çok arıyordum müşteri hizmetlerini ancak bağlanabileceğin müşteri temsilcisi yoktu. Aradığında probleme göre destek talebi oluşturup telefon kapanıyordu. şimdi nasıldır bilmiyorum. Bu da herhangi bir problemim olmadığını gösteriyor. Ben genelde hızım düştüğünde modeme reset atıyordum düzeliyordu. Bunun dışında uzun bir süre kesinti falan yaşamadım. Benim hattım 35mb destekiyor. 30mb alıyorum. Tavsiye edermiyim ederim. Turktelekom fiyatlarındansa turknet daha iyi. Eğer arkadaşını getir kampanyasıyla girmişseniz 3. ayında bedava kullancaksınız. Ailem hala kullanıyor ama

Son düzenleme:

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
Kullandığın süre zarfında memnunmuydun
Eğer türktelekomdan yada başka bir yerden geçiş yapmayacak isen yeni abonelik ise sakın geçme. 15 temmuzda başvuru yaptım 19 temmuzda kurulum yapıldı ve aynı gün kurulumu yapan kişi sinyal yok 3 gün içinde düzelir dedi. Bugün 3 temmuz hala düzelmedi eski interneti kapattırmadık allahtan. Ama geçiş yapacaksan sorun olmuyor diye biliyorum fakat taahhüt derdin yoksa netspeede geç daha iyi en azından müşteri hizmetleri var anlayan biri var.

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer türktelekomdan yada başka bir yerden geçiş yapmayacak isen yeni abonelik ise sakın geçme. 15 temmuzda başvuru yaptım 19 temmuzda kurulum yapıldı ve aynı gün kurulumu yapan kişi sinyal yok 3 gün içinde düzelir dedi. Bugün 3 temmuz hala düzelmedi eski interneti kapattırmadık allahtan. Ama geçiş yapacaksan sorun olmuyor diye biliyorum fakat taahhüt derdin yoksa netspeede geç daha iyi en azından müşteri hizmetleri var anlayan biri var.
Herkes müşteri hizmetlerin den çok şikayetçi.
Zaten ben Türk Telekom dan geçiş yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankam netspeed iyi mi? kullanıyormusun şuan da

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
Önceden Türk Telekom kullanıyordum bulunduğum yerdeki alt yapıdan dolayı internetim den memnundum 100mgb kadar destekliyor fakat fiyatları arttırdilar müşteri hizmetlerini de beğendim. Çok yardımcı oldular her konuda şimdi turknete geçisimi verdim kullanan varsa nasıllar müşteri hizmetleri ilgileniyor mu şikayet vara baktığımda çok fazla negatif yorum var tabi şikayet sitesi sonuçta ama kendi çevremde kullanan bı arkadaşımda müşteri hizmetlerinin hiç ilgilenmediğini söylemişti ve sözleşmeyi iptal etmeye kalkarsanız sizi oyaliyorlar telefonunuzu açmıyorlar diye bı vesvese geziyor beni aydınlata bilecek var mı
Hocam sorunlarınızı donanımhaber forumdan iss sağlayıcılar bölümünden türknet desteğe yazarsanız hızlıca çözüm bulabilirsiniz. Ben de yeni geçtim 75 mbit 8mbit olan pakete çok memnunum gelen ekip civarda bu hızlarda benden başka kullananın olmadığını söylemişti.

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunlarınızı donanımhaber forumdan iss sağlayıcılar bölümünden türknet desteğe yazarsanız hızlıca çözüm bulabilirsiniz. Ben de yeni geçtim 75 mbit 8mbit olan pakete çok memnunum gelen ekip civarda bu hızlarda benden başka kullananın olmadığını söylemişti.
bana da azınlık grupta olduğumu söyledi hsajhdhjhjwdhkjq çok şanslısın dedi bakalım neler olacak

Top Bottom