Neler Yeni

Yardım Türknet İptal İşlemi

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Beyler ben türknet geçecektim bizimkiler sonra vazgeçti güvenmiyorlar ben sözleşme hariç bütün işlemleri yaptım ama e mail hesabıma gelen o sözleşmeyi çıkartıp göndermedim ama geri kalan işlemleri yaptım kimlik fotosu sonra tc kredi kartı bilgileri fln acaba ben arayıp iptal etmek istiyorum diyecekmiyim yoksa sözleşme gitmediği için bi süre sonra iptal olur mu ?

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
sözleşmeye ıslak imza atılıp kimlik fotokopisi ile gönderilmediği sürece geçersizdir girdiğiniz bilgiler bir süre sonra imha edilir korkmanıza gerek yok

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sözleşmeye ıslak imza atılıp kimlik fotokopisi ile gönderilmediği sürece geçersizdir girdiğiniz bilgiler bir süre sonra imha edilir korkmanıza gerek yok
Kimlik fotosu attım arka ve ön olarak bi sıkıntı olmaz demi

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
yok olmaz sözleşme gönderilmedi sürece işleme alamazlar bir kaç günde silmek zorundalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmetcan bostancıeri
Beyler ben türknet geçecektim bizimkiler sonra vazgeçti güvenmiyorlar ben sözleşme hariç bütün işlemleri yaptım ama e mail hesabıma gelen o sözleşmeyi çıkartıp göndermedim ama geri kalan işlemleri yaptım kimlik fotosu sonra tc kredi kartı bilgileri fln acaba ben arayıp iptal etmek istiyorum diyecekmiyim yoksa sözleşme gitmediği için bi süre sonra iptal olur mu ?
İptal olmuyor ve hala fatura işliyor benimkide öyle

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
imzalı sözleşme gönderilmeden bir işlem yapılamaz kanunlara aykırıdır bu bilişim suçlarına girer bu durumdaysanız savcılığa veya e devlet üzerinden şikayet oluşturup maddi manevi tazminat davası açın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
Sözleşmeyi imzalayip yollamadan hizmeti acamaz ve calismalara baslayamazlar bir süre sonra bilgilerin zaten imha edilecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,594
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs