F Fireable 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2,041 Dahası Reaksiyon skoru 692 İsim Alper Parlak 11 Ağustos 2022 #1 IPV6'yı kapatmaya mecbur kaldım en çok kullandığım sitelere giremiyorum. Türknet kullanıyoum nasıl kapatıcam ve kapatınca ne gbi sorunlarla karşılaşırım?
IPV6'yı kapatmaya mecbur kaldım en çok kullandığım sitelere giremiyorum. Türknet kullanıyoum nasıl kapatıcam ve kapatınca ne gbi sorunlarla karşılaşırım?
F FRAX 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,358 En İyi Cevap 1 11 Ağustos 2022 #2 Modem ayarlarindan kapatabilirsin hic bir sorun olmaz zaten ipv6 da sorun var guncelleme yapiyorlar
F Fireable 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2,041 Dahası Reaksiyon skoru 692 İsim Alper Parlak 11 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 XRaze yazmış: Modem ayarlarindan kapatabilirsin hic bir sorun olmaz zaten ipv6 da sorun var guncelleme yapiyorlar Devamı için tıklayın... Modem ayarları derken? PC'den kapatabilir miyim?
XRaze yazmış: Modem ayarlarindan kapatabilirsin hic bir sorun olmaz zaten ipv6 da sorun var guncelleme yapiyorlar Devamı için tıklayın... Modem ayarları derken? PC'den kapatabilir miyim?
F FRAX 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,358 En İyi Cevap 1 11 Ağustos 2022 #4 Fireable yazmış: Modem ayarları derken? PC'den kapatabilir miyim? Devamı için tıklayın... modem arayüzüne giriceksin hangi modem ise video izleyip yapa bilirsin sende açıksa ipv4 ipv6 açıktır sen onu sadece ipv4 yapcan
Fireable yazmış: Modem ayarları derken? PC'den kapatabilir miyim? Devamı için tıklayın... modem arayüzüne giriceksin hangi modem ise video izleyip yapa bilirsin sende açıksa ipv4 ipv6 açıktır sen onu sadece ipv4 yapcan