Rhodos
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 60
- İsim
- Sinan Ermiş
Merhaba dostlar. 3 aydir Turknet kullanicisiyim. 14 Eylulde (15 gun once) sokagimizda dogalgaz calismasi yaparken internet kablosunu koparmis ASKI ekipleri. O gunden bu yana internetim yok. Turknet'le ilk andan itibaren iletisim halindeyim ama gercekten bir halta yaramiyor. Ilk 13 gun boyunca "Turk Telekom ekipleri ilgileniyor, herhangi bir sure bilgisi verdiklerinde geri donus yapacagiz" dediler. Dun konustugumda ise "Turk Telekom ekipleri bu arizanin dogalgaz sirketi tarafindan cozulecegini soyledi, bu nedenle size tarih veremiyorum" dediler. Kisacasi kardesim sen sorun cozulunce haber et diyorlar bana. Internet uzerinden calisan biriyim, 14 gundur mobilden 40 gb internet kullandim az kullanmaya calissam da. Bunun bir sonu yok gibi gorunuyor dupeduz gecistiriyorlar. Ben neden muhatap olarak ASKI veya Turk Telekomla ugrasayim ki Turknete fatura oduyorken? BTK uzerinden sikayet olusturunca geri Turknet cevapliyor, oradan bir sey cikacagini sanmam. Cimer'e yazdim oradan donus bekliyorum. Bu durumu baska nereye sikayet edebilirim bilgisi olan var mi?
Son olarak TÜRKNET PİŞMANLIKTIR. Yaşadığınız bir sorunda ortada kalabilirsiniz
Son olarak TÜRKNET PİŞMANLIKTIR. Yaşadığınız bir sorunda ortada kalabilirsiniz