Neler Yeni

Türknet (ISS'ler) nereye sikayet edilir?

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
Merhaba dostlar. 3 aydir Turknet kullanicisiyim. 14 Eylulde (15 gun once) sokagimizda dogalgaz calismasi yaparken internet kablosunu koparmis ASKI ekipleri. O gunden bu yana internetim yok. Turknet'le ilk andan itibaren iletisim halindeyim ama gercekten bir halta yaramiyor. Ilk 13 gun boyunca "Turk Telekom ekipleri ilgileniyor, herhangi bir sure bilgisi verdiklerinde geri donus yapacagiz" dediler. Dun konustugumda ise "Turk Telekom ekipleri bu arizanin dogalgaz sirketi tarafindan cozulecegini soyledi, bu nedenle size tarih veremiyorum" dediler. Kisacasi kardesim sen sorun cozulunce haber et diyorlar bana. Internet uzerinden calisan biriyim, 14 gundur mobilden 40 gb internet kullandim az kullanmaya calissam da. Bunun bir sonu yok gibi gorunuyor dupeduz gecistiriyorlar. Ben neden muhatap olarak ASKI veya Turk Telekomla ugrasayim ki Turknete fatura oduyorken? BTK uzerinden sikayet olusturunca geri Turknet cevapliyor, oradan bir sey cikacagini sanmam. Cimer'e yazdim oradan donus bekliyorum. Bu durumu baska nereye sikayet edebilirim bilgisi olan var mi?

Son olarak TÜRKNET PİŞMANLIKTIR. Yaşadığınız bir sorunda ortada kalabilirsiniz :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
altyapı tt nin türknet müdahale edemez

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada belirtmeyi unuttugum birkac sey:
1- 1 hafta kadar once Turk Telekomdan eve gelip kabloda sorun olmadigini, sorunun sinyal kaynakli oldugu gibi bir sey soylediler
2- Ayni direkten baglanti aldigimiz yan komsunun interneti sorunsuz calisiyor

şahin doğan

80+ Platinum
İptal edin. İnternetiniz düzelince tekrar başvurursunuz.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Türknetin yapabileceği pek bir şey yok hat T.T. a ait.

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iptal etsem hepten ustu kapatilir bir daha da buraya zor internet baglatirim. ben acik tutmasam destek kaydini bile kapatacaklar
İptal edin. İnternetiniz düzelince tekrar başvurursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknetin yapabileceği pek bir şey yok hat T.T. a ait.
abi siz okudugunuza emin misiniz isin sonunu ttye bile degil askiye attilar ugrasmiyorlar sure vermiyorlar bu sirada fatura devam ediyor?

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
iptal etsem hepten ustu kapatilir bir daha da buraya zor internet baglatirim. ben acik tutmasam destek kaydini bile kapatacaklar

Mesaj otomatik birleştirildi:

abi siz okudugunuza emin misiniz isin sonunu ttye bile degil askiye attilar ugrasmiyorlar sure vermiyorlar bu sirada fatura devam ediyor?
Önce bir sakin ol. Hem insanlardan yardım/fikir istiyorsun hem insanlara çemkiriyorsun.

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
Önce bir sakin ol. Hem insanlardan yardım/fikir istiyorsun hem insanlara çemkiriyorsun.
baslik kocaman yaziyor dostum, sana da tekrar okumani oneriyorum. turknet dupeduz savsakliyor biraksam ustunu kapatacaklar sikayet etmek istiyorum diyorum bana turknet fanboylari "yea abi turknet napsin" diyor. kimseye cemkirdigim yok, hit avciligini birakmani oneririm.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
baslik kocaman yaziyor dostum, sana da tekrar okumani oneriyorum. turknet dupeduz savsakliyor biraksam ustunu kapatacaklar sikayet etmek istiyorum diyorum bana turknet fanboylari "yea abi turknet napsin" diyor. kimseye cemkirdigim yok, hit avciligini birakmani oneririm.
Hit avcılığı.. hmm. Boş boş konuşmaya devam et o halde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,096
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom