Neler Yeni

Türknet kullanan varsa konuya gelebilir mi

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
İnterneti değiştirmek istiyorum şu an kullandığım türktelekom ve çok sorun yaşıyorum sizce nasıl türknet isterseniz altyapı testini de atarım

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
İnterneti değiştirmek istiyorum şu an kullandığım türktelekom ve çok sorun yaşıyorum sizce nasıl türknet isterseniz altyapı testini de atarım
kullandığın yerde türknet altyapısı yoksa türktelekom alt yapısından çekicekler interneti ve sorunlar devam edicek en çok kesinti problemleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve önerim varsa eğer kablonet türknet altyapısı varsa onu kullanabilirsin çok kaliteli diyorlar alt yapılı hizmet sunduğu yerlerde

Rulep

80+ Gold
hız değerlerinizi atabilir misiniz ben kullanıyorum memnunum şuanlık sadece pingim yüksek oluyor bazen o da wifi olarak kullandığım için olduğunu düşünüyorum

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Millenicom öneririm

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hız değerlerinizi atabilir misiniz ben kullanıyorum memnunum şuanlık sadece pingim yüksek oluyor bazen o da wifi olarak kullandığım için olduğunu düşünüyorum

Millenicom daha mantıklı şahsen, iyi bir altyapı yoksa Turknet eziyet gibi bir şey.
Altyapı attım millenicomda aynı 100mbps

kullandığın yerde türknet altyapısı yoksa türktelekom alt yapısından çekicekler interneti ve sorunlar devam edicek en çok kesinti problemleri

ve önerim varsa eğer kablonet türknet altyapısı varsa onu kullanabilirsin çok kaliteli diyorlar alt yapılı hizmet sunduğu yerlerde
Altyapı paylaştım

Ekler

• Screenshot_20210415-111507_Chrome.jpg
    Screenshot_20210415-111507_Chrome.jpg
    487.2 KB · Hit: 36
  • Screenshot_20210415-111518_Chrome.jpg
    Screenshot_20210415-111518_Chrome.jpg
    393.5 KB · Hit: 35

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Altyapı paylaştım
Altyapınız, VDSL. Millenicom, önerimdir. TürkNet'in sesli müşteri hizmetinin olmaması, eksi.
Yine de bazı görüşler istiyorsanız konumu inceleyebilirsiniz, kendim de TürkNet kullanıyorum.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapınız, VDSL. Millenicom, önerimdir. TürkNet'in sesli müşteri hizmetinin olmaması, eksi.
Yine de bazı görüşler istiyorsanız konumu inceleyebilirsiniz, kendim de TürkNet kullanıyorum.
Vdsl ne oluyor tam olarak yani şu an benim için millenicom daha mı iyi ve millenicomun modemi kötü diyorlardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
vdsl ise milleni fiber yapa veya gigafiber ise direk türknet

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Vdsl ne oluyor tam olarak yani şu an benim için millenicom daha mı iyi ve millenicomun modemi kötü diyorlardı
Evet, pek iyi sayılmaz. Almamanızı öneririm, kendiniz harici olarak temin edebilirsiniz. Önerim:

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Evet, pek iyi sayılmaz. Almamanızı öneririm, kendiniz harici olarak temin edebilirsiniz. Önerim:
Ne için kötü modemi çekim gücü mü

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Ben kullanıyorum kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.

Top Bottom