güvenli internet açıkmı diye kontrol et.Türknet kullanıyorum 1 haftadır hepsiburada ya çok zor erişim sağlıyordum şimdi aynısı steam üzerindede oldu ne siteye giriyor ne uygulamaya aynı sorunu yaşayan var mı acaba yoksa benden mi kaynaklı
Güvenli net profilini kapa. Aile profili falan açılmıştır otomatik.Türknet kullanıyorum 1 haftadır hepsiburada ya çok zor erişim sağlıyordum şimdi aynısı steam üzerindede oldu ne siteye giriyor ne uygulamaya aynı sorunu yaşayan var mı acaba yoksa benden mi kaynaklı
Modemi yeniden başlatıp dene.Lan yok interneti kendi evimde kullanıyom yok bi yasaklama falan yazdığımda girmiyordu mesela sitelere şimdi düzeldi. Bi gidiyo bi geliyor hepsiburada 1 haftadır böyle mesela çok ağır çalışıyor
bende de aynı sorun vardı ama düzeldiTürknet kullanıyorum 1 haftadır hepsiburada ya çok zor erişim sağlıyordum şimdi aynısı steam üzerindede oldu ne siteye giriyor ne uygulamaya aynı sorunu yaşayan var mı acaba yoksa benden mi kaynaklı
Genel bir problemdir o zaman. Turknet'e bildir, çözerler herhalde.Lan yok interneti kendi evimde kullanıyom yok bi yasaklama falan yazdığımda girmiyordu mesela sitelere şimdi düzeldi. Bi gidiyo bi geliyor hepsiburada 1 haftadır böyle mesela çok ağır çalışıyor
Geçenlerde benzer bir sorunla karşılaştım. Kick'e ve birkaç siteye giremiyordum. Bir süre sonra otomatik düzeldi bende ama desteğe yazarsanız farklı bir sorun varsa çözerler.Türknet kullanıyorum 1 haftadır hepsiburada ya çok zor erişim sağlıyordum şimdi aynısı steam üzerindede oldu ne siteye giriyor ne uygulamaya aynı sorunu yaşayan var mı acaba yoksa benden mi kaynaklı