Neler Yeni

türknet kullanmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Özşahin
Başvuru yaptım biraz önce geldiler kapının önündeki fiber kabloyu odadaki prize çekin geleyim kurulumu yapayım dedi aw. Elektrikçi çağırıp çektirmek zorunda kaldım.
kolay gelsin hocam zor iş bu internet mevzusu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

gigafiber altyapın yoksa türknet pahalı ve sorunlu bi tercih olabilir, gigafiber altyapını sorgula bi varsa geç yoksa önce diğer ISS lere bak
maalesef hocam giga yok hatta türknet sorgulama ekranında hiç altyapınız yok diyor ben de anlamadım

121709

80+ Silver
arkadaşlar merhaba şuan da türktelekom ev internetini kullanmaktayım bu ay sözleşme bitiyor ve 35 mb yükseliyor faturada 230 TL oluyor bu yüzden türknete geçmeyi düşünüyorum sizce türknete geçmeli miyim?
Altyapıya bağlı, ama gayet güzel türknet. Kullanıyorum memnunum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
kolay gelsin hocam zor iş bu internet mevzusu :)

maalesef hocam giga yok hatta türknet sorgulama ekranında hiç altyapınız yok diyor ben de anlamadım
boşta port yoksa ondan olabilir hocam bi arayın isterseniz

Sezerinho10

80+ Bronze
Başvuru yaptım biraz önce geldiler kapının önündeki fiber kabloyu odadaki prize çekin geleyim kurulumu yapayım dedi aw. Elektrikçi çağırıp çektirmek zorunda kaldım.
Onu zaten elektrikci vs yapsın diyorlar kendileri yapmıyorlar

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Onu zaten elektrikci vs yapsın diyorlar kendileri yapmıyorlar
Hocam adamın dediği işlem tam olarak nasıl oluyor? Mesela ben kendi odama çekmek, kendi odamdaki prize bağlamak istiyorum. Ev doublex, elektrikçi nasıl getirecek nasıl bağlayacak bilmiyorum.

Sanırım bunlarda internet çıkışı yok. Biri benim odam biri yan oda (şarj takılı olan yer benim odam)

Ekler

• IMG_20230604_171152.jpg
    IMG_20230604_171152.jpg
    1.2 MB · Hit: 18
  • IMG_20230604_171224.jpg
    IMG_20230604_171224.jpg
    1.6 MB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Özşahin
Hocam adamın dediği işlem tam olarak nasıl oluyor? Mesela ben kendi odama çekmek, kendi odamdaki prize bağlamak istiyorum. Ev doublex, elektrikçi nasıl getirecek nasıl bağlayacak bilmiyorum.

Sanırım bunlarda internet çıkışı yok. Biri benim odam biri yan oda (şarj takılı olan yer benim odaminternet
internet çıkışı yok hocam gördüğüm kadarıyla bence uğraşma modemi taksınlar sen kablo ile bağlarsın pc yi bence böyle yap

ShaQLaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit
arkadaşlar merhaba şuan da türktelekom ev internetini kullanmaktayım bu ay sözleşme bitiyor ve 35 mb yükseliyor faturada 230 TL oluyor bu yüzden türknete geçmeyi düşünüyorum sizce türknete geçmeli miyim?
Yaklaşık 2 senedir Türknetliyim bi ara fazlaca kopma ve yavaşlama olmuştu o dönemde farklı firmaya geçmeyi bile düşünmüştüm fakat şuan ortalama bir internet alıyorum 75mbps paketim var kablosuzda 60 mbps ye falan düşüyor çok kaliteli bir modem olmadan benim fikrim eğer farklı sağlayıcılardan o fiyatta internet alıyorsanız bakabilirsiniz Tavsiyem budur ne çok üst düzey ne çok aşağıda bir firma benim gözümde ve özellikle şu son zamlarından sonra fiyatıda bir tık abartı oldu gibi yinede siz bilirsiniz.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
GIBIRNet öneririm, bu ekonomide internete yüksek ücretler ödemeye gerek olduğunu sanmıyorum.

Top Bottom