Türknet mi Millenicom mu?

Witty

80+
Reaksiyon skoru
109
Öncelikle iki operatörün de altyapısı bulunmuyor oturduğum yerde. Max 42 mbps destekliyor altyapım, ben de 35 download 6 upload olan paketleri düşünüyorum sizce hangi operatörü seçmeliyim?

Millenicom 35/6'lık paketinden kullanıyorum. Yarın tam 10 gün olacak ve oldukça memnunum. Müşteri hizmetleri de gayet bilgililer.
Millenicom'un kendi modemini mi kullanıyorsunuz yoksa ayrı modem mi? Millenicom'un kendi modeminden memnun kalmayan birçok kişi gördüm çünkü.

İkisi de aynı bir şeyin farklı renkleri. İkisinin de birbirine göre avantajları de dezavantajları bulunuyor. Yine de önermiyorum bu tarz yan kuruluş taşeronlardan internet almayı. 20 lira fazla verir TT'nin kendisinden alırım daha iyi hizmet alırım. Keza öyle yapıyorum da Türknet firması bana 4mbit internet verirken TT 16ya kadar veriyor min. 10. Az para ödeyeyim diye kötü internet kullanmaktansa paraya kıy düzgün internet al. Türkiye'de en iyi interneti TTNet ve Superonline sağlıyor net bir şekilde.

Millenicom öneriyorum.

Sorunuz olursa sorabilirsiniz

Millenicom'un kendi modemini mi kullanıyorsunuz yoksa ayrı modem mi? Millenicom'un kendi modeminden memnun kalmayan birçok kişi gördüm çünkü.
Türk Telekomun VDSL modemini kullanmaktayım. Modemim olduğu için ekstradan modem alma masrafına girmedim.

Öncelikle iki operatörün de altyapısı bulunmuyor oturduğum yerde. Max 42 mbps destekliyor altyapım, ben de 35 download 6 upload olan paketleri düşünüyorum sizce hangi operatörü seçmeliyim?
Türknet kullanıyorum gayet memnunum 6 7 aydır sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim alt yapım max 75 destekliyor 35lik paket kullanıyorum 34e 5.5 hız alıyrum 3-5 arası ping veriyor gayet memnunum düşünürsen kod verebilirim 1 ay ücretsiz kullanman için.

Hangisi daha ucuzsa o, eğer fiyat aynı ise millenicom. Altyapı ve verilen hizmet aynı, sadece müşteri hizmetlerinde Millenicom daha iyi.

İkisi de aynı bir şeyin farklı renkleri. İkisinin de birbirine göre avantajları de dezavantajları bulunuyor. Yine de önermiyorum bu tarz yan kuruluş taşeronlardan internet almayı. 20 lira fazla verir TT'nin kendisinden alırım daha iyi hizmet alırım. Keza öyle yapıyorum da Türknet firması bana 4mbit internet verirken TT 16ya kadar veriyor min. 10. Az para ödeyeyim diye kötü internet kullanmaktansa paraya kıy düzgün internet al. Türkiye'de en iyi interneti TTNet ve Superonline sağlıyor net bir şekilde.
Zaten 4 yıldır superonline kullanıcısıyım 16 mbps lik paketim var kablolu ya da kablosuz asla 10 un üzerine çıkmadı müşteri hizmetlerini de aradım yine sonuç değişmedi kimseye superonline önermem o yüzden

Zaten 4 yıldır superonline kullanıcısıyım 16 mbps lik paketim var kablolu ya da kablosuz asla 10 un üzerine çıkmadı müşteri hizmetlerini de aradım yine sonuç değişmedi kimseye superonline önermem o yüzden
Superonline ile 10 aldığın yerden Türknet ile 2 falan alırsın anca.

türknet kullanıyorum . memnunum . ayda 85 tl veriyorum . 100 dowland / 10-13 upload . alıyorum

Superonline ile 10 aldığın yerden Türknet ile 2 falan alırsın anca.
Sadece ben değil tanıdığım ve superonline kullanan kimse (8 kişi) memnun değil. Bildiğim kadarıyla kullanan yayıncılardan bile bir kısmı memnun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri