Neler Yeni

TÜRKNET MODEM SORUNU

Halilk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
halil
Bütçe
950
hocam selamın aleyküm ben türknet internet kullanıyorum ve eve gelip bağladıklarında x bir firma bana bi modem sattı ve modem oturma odasında salonda vs çekmiyor bende iade ediyorum türknetin kendi modemi olan ZYXEL VMG3625-T50B bu modemi almak istedim ama stok olmadığı için alamadım fakat aynı marka modem internette satılıyor bu internette satılan modemi alıp girek kablo bağlantıları yaparsam çalışır mı illa kendi sitesinden almak mı lazım yardım eder misiniz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,031
İsim
.
hocam selamın aleyküm ben türknet internet kullanıyorum ve eve gelip bağladıklarında x bir firma bana bi modem sattı ve modem oturma odasında salonda vs çekmiyor bende iade ediyorum türknetin kendi modemi olan ZYXEL VMG3625-T50B bu modemi almak istedim ama stok olmadığı için alamadım fakat aynı marka modem internette satılıyor bu internette satılan modemi alıp girek kablo bağlantıları yaparsam çalışır mı illa kendi sitesinden almak mı lazım yardım eder misiniz
Ben dışardan aldım modemi çalışır

Rulep

80+ Gold
farklı yerden ve farklı bir modem alabilirsin illa aynı modem olmasına gerek yok

Halilk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı yerden ve farklı bir modem alabilirsin illa aynı modem olmasına gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

türknetin kendi modemi bana cazip geldi ama stokda yok hepsiburada trendyol gibi yerlerde satılıyor direk aynı modemi alsam bi sorun olmaz demi direk takıp çalışıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kendi modemini kullanmak zorunda değilsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
farklı hangi modemlere bakabilirim kendi sattıkları modem bana güzel geldi biraz araştırdım çevremde vs şuan bana sattıkları modem yan odada bile çekmiyor
Bütçeye göre değişir

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Selim
peki türknetin sattığı modemin aynı özelliklere sahip olan farklı bi modem vs var mı acaba tavsiye ettiğiniz aynı değeri alıcaksam fazla para vermiyim
Keenetic al arkana bakma. Sürekli bağlantı kopuyordu kendi sattıkları modemde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,525
Üyeler
162,015
Son üye
zRooks
Top Bottom