Neler Yeni

TürkNet modem veriyor mu ?

HEALAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes bolat
Humm dedimki bakmışsındır herhalde özür diliyorum.Ama ben her türlü kendi alacağım modemi tercih ederdim kapatmak istediğimde "Modemi yollayın" "Kablosu yok,fişi eksik,şurası kırık" Tarzı konuşmalara maruz kalmayayım diye.Tabii bu ücretsiz ise modem.

Benim türknet kullandığım dönem direkt modemi sana taksitle satıyorlardı. Bu şekildede almak mantıklı aslında sonuçta modem senin oluyor geri isteyemezler.
Aynen orası öyle, ancak peder bu işlerden anlamıyor ekstra fatura koyunca operatör ile ortak olup dolandırdığımı sanıyor :D ben kendim ödeseydim hiç başlık açmazdım kendim alırdım modemi. :d

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Fiber de ücretsiz modem veriliyor ama iptal edince geri alınıyor. Şuan ki modemin fiber destekli modem değilse TurkNet'in vereceği fiber modeme acces point olarak bağlayıp 2 modem şeklinde kullanabilirsin.
vdslde modem ücreti 39 tl diye biliyorum ama fiberde free mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

vdslde modem ücreti 39 TL diye biliyorum ama fiberde free mi?
12 ay 39 tl bu arada bildiğim kadarıyla millenicomda da 22 tl

Farway

80+ Silver
Aynen orası öyle, ancak peder bu işlerden anlamıyor ekstra fatura koyunca operatör ile ortak olup dolandırdığımı sanıyor :D ben kendim ödeseydim hiç başlık açmazdım kendim alırdım modemi. :d
Eh bütçeylede alakalı. Ama önerim dediğim gibi ileride canınız sıkılmasın diye modemi kendiniz almanız.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
vdslde modem ücreti 39 TL diye biliyorum ama fiberde free mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 ay 39 TL bu arada bildiğim kadarıyla millenicomda da 22 TL
Vdsl de modem ücreti diye bir şey yok. Faturaya ek modem alırsan taksit fiyatı kesilir. Fiber de modem Telekom'a ait fakat abonelik boyunca ücretsiz kullanıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,190
Üyeler
164,793
Son üye
bro5353
Top Bottom