Neler Yeni

Türknet nasıldır ????

ZeroN9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit
Türk telekomdan Türknete geçmeyi düşünüyoruz türknet nasıl pek bi bilgim yok

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Oğuz
Altyapı iyiysen alınır iyi değilse alınmaz

KirliKill

80+ Silver
4 yıllık bir tüknet kullanıcısıyım ve altyapısı rezalet değil ama baya kötü denebilir. 4 yılda 4 kere çok feci bir şekilde ( özelliklede interneti ilk çektiğimiz zaman ) bayağı sıkıntılıydı. müşteri hizmeti rezalet ama tek bir şey deme hakkım varsa:
başın ağrımıyor sıkıntı çıkmıyor diyorum. ama çıktığı zaman abartmadan söylüyorum 1-4 ay boyunca internetsiz kalabilirsin

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
4 yıllık bir tüknet kullanıcısıyım ve altyapısı rezalet değil ama baya kötü denebilir. 4 yılda 4 kere çok feci bir şekilde ( özelliklede interneti ilk çektiğimiz zaman ) bayağı sıkıntılıydı. müşteri hizmeti rezalet ama tek bir şey deme hakkım varsa:
başın ağrımıyor sıkıntı çıkmıyor diyorum. ama çıktığı zaman abartmadan söylüyorum 1-4 ay boyunca internetsiz kalabilirsin
Yüksek ihtimal sizin altyapınız TTnet'e ait genel olarak TTnet tipik sorunu altyapı yetersizliği oluşur ve 3 4 ay boyunca düzeltmelerini Türknet sizin gibi bekler.
Tabii şanslı yerdeyseniz gelip yaparlar belki yapmazlar bile :D

KirliKill

80+ Silver
Yüksek ihtimal sizin altyapınız TTnet'e ait genel olarak TTnet tipik sorunu altyapı yetersizliği oluşur ve 3 4 ay boyunca düzeltmelerini Türknet sizin gibi bekler.
Tabii şanslı yerdeyseniz gelip yaparlar belki yapmazlar bile :D
Altyapımın TTnet olduğunu düşünmüyorum kral çünkü ilk defa internet aldık eve türknet ilk ve tek hatta 100mbs olan paketini aldık

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
ben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :)

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 80
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,097
Üyeler
167,248
Son üye