Altyapı TTnet ise ve altyapından memnun değilsen yine memnun olmayacaksın.Türk telekomdan Türknete geçmeyi düşünüyoruz türknet nasıl pek bi bilgim yok
4 yıllık bir tüknet kullanıcısıyım ve altyapısı rezalet değil ama baya kötü denebilir. 4 yılda 4 kere çok feci bir şekilde ( özelliklede interneti ilk çektiğimiz zaman ) bayağı sıkıntılıydı. müşteri hizmeti rezalet ama tek bir şey deme hakkım varsa:Türk telekomdan Türknete geçmeyi düşünüyoruz türknet nasıl pek bi bilgim yok
Yüksek ihtimal sizin altyapınız TTnet'e ait genel olarak TTnet tipik sorunu altyapı yetersizliği oluşur ve 3 4 ay boyunca düzeltmelerini Türknet sizin gibi bekler.4 yıllık bir tüknet kullanıcısıyım ve altyapısı rezalet değil ama baya kötü denebilir. 4 yılda 4 kere çok feci bir şekilde ( özelliklede interneti ilk çektiğimiz zaman ) bayağı sıkıntılıydı. müşteri hizmeti rezalet ama tek bir şey deme hakkım varsa:
başın ağrımıyor sıkıntı çıkmıyor diyorum. ama çıktığı zaman abartmadan söylüyorum 1-4 ay boyunca internetsiz kalabilirsin
Altyapın iyiyse on numara internetTürk telekomdan Türknete geçmeyi düşünüyoruz türknet nasıl pek bi bilgim yok
Altyapımın TTnet olduğunu düşünmüyorum kral çünkü ilk defa internet aldık eve türknet ilk ve tek hatta 100mbs olan paketini aldıkYüksek ihtimal sizin altyapınız TTnet'e ait genel olarak TTnet tipik sorunu altyapı yetersizliği oluşur ve 3 4 ay boyunca düzeltmelerini Türknet sizin gibi bekler.
Tabii şanslı yerdeyseniz gelip yaparlar belki yapmazlar bile
ben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorumTürk telekomdan Türknete geçmeyi düşünüyoruz türknet nasıl pek bi bilgim yok