Türknet Netspeed Millenicom öneri

TunaFLİX

80+
Reaksiyon skoru
43
Merhabalar iss değiştirmeyi planlıyorum hepsinde 50mbps vdsl bağlantı var
Fiyatlar hemen hemen hepsinin aynı
Hazırki internetin fesh işlemi yeni bağlantı takılma süreci nasıl işliyor bilen var mı
Bir kere takayım kafam rahat etsin kopmalar hız düşmeleriyle uğraşmak istemiyorum hangi iss daha stabil ve müşterisinin arkasında tavsiyeniz var mı, aklımdan geçen türknet
Bir de vdsl destekli modem almayı düşünüyorum türknet şunu önermişti
Zyxel VMG3625-T50B

Ben bu seçenekler haricinde Comnet'i öneririm sana. Comnet ön ödemeli olarak satın aldığın bir internet ve herhangi bir zamdan etkilenmeyeceğin ödeme biçimi. Ben yaklaşık 1,5 aydır Comnet'teyim. Herhangi bir problem yaşamadım verdikleri hizmetten memnunum. 6 ay olarak ön ödeme şeklinde 35 mb paketini satın aldım aylık 69 TL'den. Yaklaşık 1 hafta önce ise gelebilecek zamlardan dolayı +12 ay daha uzattım ek olarak +1 ay ise davet kodumdan geldi hediye.
100 mb 99 TL olarak satışta duruyor ki bu hıza bu fiyat kalmadı sanırım hiç bir yerde. Modam olarak ise ben aynı markanın vmg1312-t20b modelini kullanıyorum baya güzel.

Hazırki internetin fesh işlemi yeni bağlantı takılma süreci nasıl işliyor bilen var mı
Bir kere takayım kafam rahat etsin kopmalar hız düşmeleriyle uğraşmak istemiyorum hangi iss daha stabil ve müşterisinin arkasında tavsiyeniz var mı, aklımdan geçen türknet
Zyxel VMG3625-T50B
Modemi ister iss den ister kendiniz alin ama bana kalirsa kendiniz alin ucuz birseyler isterseniz daha uyguna bulursunuz yada keenetic extra dsl gibi ömürlük bir modem alabilirsiniz. ISS olarakta netspeed kullaniyorum ve oldukca memnunum tavsiye ederim.

Türknet öneririm hocam, isterseniz davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.
1654113070598.png
1654113074150.png

1654113060760.png

Post automatically merged:

Türknet öneririm hocam, isterseniz davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.
1654113070598.png
1654113074150.png

1654113060760.png
Modem olarak kendim Keenetic Omni DSL aldım memnunum.

Zyxel VMG3625-T50B
Hepsi aynı altyapıdan hizmet veriyor altyapı kötüyse hepsi sorun çıkarır. Bence tercihin Millenicomdan yana olabilir çünkü diğer ikisiyle sorun yaşadım.

Millenicom olmazsa Türknet de olabilir o da kötü sayılmaz memnun olan çok.

Geri