Neler Yeni

Türknet Özgür İletişim GigaFiber 1000 paketi var

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
:D:D ekmek bandım. Bizim evde hiç altyapı yok

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Nerede oturuyorsun? Hangi şehirde böyle bir altyapı var?

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
hiçbir şekilde kabul etmiyor denedim ama yok benim amcamın oğluda kullanıyor gigafiber 100 paketini gayet memnun ama babam yinede almam diyor şuan ki internetimiz turkcell superonline ve 12 mpbs 1 upload bir internet 80 lira gibi de bir iyatı ödüyoruz
480 tl cayma bedelini faturadan indirim yapıyorlar.Siz türkcell den ayrılacağınız zaman size çıkaracakları miktar nerden baksanız en az 800 tl olacak bundan dolayı istemiiyordur babanız ki böyle düşününce bir nevi haklı..
Ama Tüketici hakların da 22. miydi 24. madde ile 16. madde bunları araştır sonra babanla tekrar konuş istersen.Bu maddeler de 1 yıldan fazla sözleşmeler de cayma bedeli ödemesi yok diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
480 TL cayma bedelini faturadan indirim yapıyorlar.Siz türkcell den ayrılacağınız zaman size çıkaracakları miktar nerden baksanız en az 800 TL olacak bundan dolayı istemiiyordur babanız ki böyle düşününce bir nevi haklı..
Ama Tüketici hakların da 22. miydi 24. madde ile 16. madde bunları araştır sonra babanla tekrar konuş istersen.Bu maddeler de 1 yıldan fazla sözleşmeler de cayma bedeli ödemesi yok diye biliyorum
2 ay kalmış bitmesine zaten 2 ay sonra zorlarım almasına
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulmuşum böyle interneti salmam

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulmuşum böyle interneti salmam
Bir önce ki mesajınız da 1 yıl 2 ay kaldı yazmıssınız o yüzden öyle yazdım 2 ay ise sabredin uğraşmaya ne gerek var

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
Bir önce ki mesajınız da 1 yıl 2 ay kaldı yazmıssınız o yüzden öyle yazdım 2 ay ise sabredin uğraşmaya ne gerek var
yanlışlıkla yazmış olabilirim 1 yılı inşallah alır babam interneti çünkü ne oyun oynayabiliyorum ne oyun indirebiliyorum

Top Bottom