Neler Yeni

Türknet ping değerleri

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Elazığ, Diyarbakır vb bu çevrede oturup turknette valorant, lol gibi oyunlarda aldığı pingi söyleyecek birisi var mı?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus Emre Arslan
Elazığ, Diyarbakır vb bu çevrede oturup turknette valorant, lol gibi oyunlarda aldığı pingi söyleyecek birisi var mı?
kral ister en iyi sağlayıcı olsun altyapı sıkıntılıysa değerler her türlü farklı çıkar

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15-20 arası alırsın altyapın iyise
Netspeed ile ping dalgalanması yaşıyorum çok hareketli ve 28-70 arasında değişiyor bi anda 28'den 60' a fırlıyor gece 00:00 gibi düzelmeye başlıyor sabit 25-28 oluyor hem valorant hemde hız testlerinde. Bu sorunu önceki kullandığım millenicom firmasında yaşamadım gece gündüz sabitti ve 8 yıl kullandım milleniyi netspeed de hiçbir çözüm sunmadı suçu bana atmaya çalıştılar pcme uzaktan bağlandılar bir şey bulamadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral ister en iyi sağlayıcı olsun altyapı sıkıntılıysa değerler her türlü farklı çıkar
Üste bakar mısın

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus Emre Arslan
Netspeed ile ping dalgalanması yaşıyorum çok hareketli ve 28-70 arasında değişiyor bi anda 28'den 60' a fırlıyor gece 00:00 gibi düzelmeye başlıyor sabit 25-28 oluyor hem valorant hemde hız testlerinde. Bu sorunu önceki kullandığım millenicom firmasında yaşamadım gece gündüz sabitti ve 8 yıl kullandım milleniyi netspeed de hiçbir çözüm sunmadı suçu bana atmaya çalıştılar pcme uzaktan bağlandılar bir şey bulamadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üste bakar mısın
hocam ben istanbul dayım bu şekil değerler.. koca istanbula yakışmayan bir sonuç
1736795721001.png

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben istanbul dayım bu şekil değerler.. koca istanbula yakışmayan bir sonuç

hocam ben istanbul dayım bu şekil değerler.. koca istanbula yakışmayan bir sonuç Alıntıyı görüntüle
Ben bendeki sorunun internet sağlayıcısı kaynaklı olduğunu düşünüyorum 8 sene milleni kullandım Bu şekilde bir sorun yaşamadım ha olmuş da o bir 8 tane olmamıştır şu bir kaç güne denk gelmiştir bilemiyorum artık 8'de başlıyor ping sorunum akşam 12'de bitiyor. Bölgedeki altyapı yoğunluğu kaynaklı desen hızım düşmüyor internette yavaşlık olmuyor sadece pingim var

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus Emre Arslan
Ben bendeki sorunun internet sağlayıcısı kaynaklı olduğunu düşünüyorum 8 sene milleni kullandım Bu şekilde bir sorun yaşamadım ha olmuş da o bir 8 tane olmamıştır şu bir kaç güne denk gelmiştir bilemiyorum artık 8'de başlıyor ping sorunum akşam 12'de bitiyor. Bölgedeki altyapı yoğunluğu kaynaklı desen hızım düşmüyor internette yavaşlık olmuyor sadece pingim var
hocam her şey olabilir vallahi bilemiyorum.. bizim evdede yoğunluk olunca çekmiyor deli ediyor modem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,442
Üyeler
165,184
Son üye
Narkoz45
Top Bottom