Neler Yeni

Yardım Türknet Port Olmaması

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Geçen seneden beri taahhüt bekliyorum, sürekli kontrol ediyordum ve 100 Mbps verebildiği gözüküyordu. Sonradan taahhütümün bitmesine yakın bir daha baktığımda binamda altyapı olmadığı yazmaya başladı. Türknet'i aradığımda binamda boş port olmadığını, taahhüt bitince de açılmamış olması dahilinde hizmet veremeyeceklerini söylediler. Bu konuda elimden gelecek bir şey var mıdır?

Türk Telekom hizmetinden çok memnunum; sıfır kopma, sıfır yavaşlama, güzel ping değerleri var fakat 24 Mbps internete 116 TL vermek istemiyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Geçen seneden beri taahhüt bekliyorum, sürekli kontrol ediyordum ve 100 Mbps verebildiği gözüküyordu. Sonradan taahhütümün bitmesine yakın bir daha baktığımda binamda altyapı olmadığı yazmaya başladı. Türknet'i aradığımda binamda boş port olmadığını, taahhüt bitince de açılmamış olması dahilinde hizmet veremeyeceklerini söylediler. Bu konuda elimden gelecek bir şey var mıdır?

Türk Telekom hizmetinden çok memnunum; sıfır kopma, sıfır yavaşlama, güzel ping değerleri var fakat 24 Mbps internete 116 TL vermek istemiyorum.
Türknet'i arayın ve boş port çıktığında sizi bilgilendirsinler.
100 MBPS Türknet kaçmaz.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Aldığın değerler elinde kanıt olarak varsa göster

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet'i arayın ve boş port çıktığında sizi bilgilendirsinler.
100 MBPS Türknet kaçmaz.
Tamamdır, port açılmasıyla alakalı elimden bir şey gelir mi peki? TT'ye yeniden taahhüt vermek istemiyorum. 30 Nisan'da bitecek :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın değerler elinde kanıt olarak varsa göster
Anlayamadım, neye kanıt olarak göstereceğim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,969
Üyeler
161,364
Son üye
Vidor
Top Bottom