Neler Yeni

turknet saha çalışması

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes
1.5 aydır düzeltilmeyen internet problemim var sürekli bana bunu yazıyorlar. bu ne anlama geliyor?

Ekler

• resim_2023-10-30_152344052.png
    resim_2023-10-30_152344052.png
    21.2 KB · Hit: 65

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Evin içindeki tesisatta sorun olmadığını dışarıdaki altyapıda sorun olduğunu belirtiyor.

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
Bu süreçte ücret ödemiyorsan ek İnternet paketi vs alabilirsin.büyük ihtimalle altyapın daha iyi hale gelicektir

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emre Ergin
1.5 aydır düzeltilmeyen internet problemim var sürekli bana bunu yazıyorlar. bu ne anlama geliyor?
mahallede sorun varsa git muhtara söyle bunlar gelmez
aynısı oldu muhtara söyledik ertesi gün geldiler

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Ben bıraktım artık turkneti f/p olarak tercih ederdim. Artık diğer markalarla aralarında fiyat farkıda kalmadı. Alt yapı varsa benim gibi Superonline geçin. Pahalı ama kaliteli

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Yine mi kablolar çalınmış acaba.
Saha ekibi mi?
Telekom ekibi olmasın o.
Arıza ile ilgili detay isteyin.
Ya farklı iss ye geçeceksiniz( altyapıda kronik sorun yoksa varsa bir faydası olmaz) ya da farklı altyapıdan varsa hizmet almayı deneyeceksiniz.
Aynı şekilde sorun yaşayan arkadaş Kablonet'e geçti.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Ben bıraktım artık turkneti f/p olarak tercih ederdim. Artık diğer markalarla aralarında fiyat farkıda kalmadı. Alt yapı varsa benim gibi Superonline geçin. Pahalı ama kaliteli
1 senedir sokağa superonline fiberi döşedi ama sadece 4-5 binaya kutu koydu nasıl binaya çektiririz

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
1 senedir sokağa superonline fiberi döşedi ama sadece 4-5 binaya kutu koydu nasıl binaya çektiririz
eski altyapıydan şikayet çok olursa ve yeni altyapıya talep oldukça süreç hızlanır. birde işin içinde btk onay süreçleri var

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Hiç bilmiyorum dostum bizede bir yıl önce geldi. Turknette kalite bozup fiyat yükseltince geçtim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
eski altyapıydan şikayet çok olursa ve yeni altyapıya talep oldukça süreç hızlanır. birde işin içinde btk onay süreçleri var
Sokakta 65 yaş altı doğru düzgün kimse yaşamıyor biraz zor sanırım talep ve şikayet

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
Sokakta 65 yaş altı doğru düzgün kimse yaşamıyor biraz zor sanırım talep ve şikayet
bunu ben tek başıma yaptırmıştım. tek başıma sürekli şikayet açıp vs vs ama ekstrem durumlarda vardı zorunda kaldılar

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
bunu ben tek başıma yaptırmıştım. tek başıma sürekli şikayet açıp vs vs ama ekstrem durumlarda vardı zorunda kaldılar
Aslında yaşadığım ilçenin hepsine Superonline fiber döşedi yerdeki kutular falan hepsi var. Altyapı var sadece binaya gelmiyor mail attım bir kere geri dönüş olmadı ne yapacağımı da bilmiyorum

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
Aslında yaşadığım ilçenin hepsine Superonline fiber döşedi yerdeki kutular falan hepsi var. Altyapı var sadece binaya gelmiyor mail attım bir kere geri dönüş olmadı ne yapacağımı da bilmiyorum
Çağrı merkezini ara aralıklı olarak

Top Bottom