mahallede sorun varsa git muhtara söyle bunlar gelmez1.5 aydır düzeltilmeyen internet problemim var sürekli bana bunu yazıyorlar. bu ne anlama geliyor?
1 senedir sokağa superonline fiberi döşedi ama sadece 4-5 binaya kutu koydu nasıl binaya çektiririzBen bıraktım artık turkneti f/p olarak tercih ederdim. Artık diğer markalarla aralarında fiyat farkıda kalmadı. Alt yapı varsa benim gibi Superonline geçin. Pahalı ama kaliteli
eski altyapıydan şikayet çok olursa ve yeni altyapıya talep oldukça süreç hızlanır. birde işin içinde btk onay süreçleri var1 senedir sokağa superonline fiberi döşedi ama sadece 4-5 binaya kutu koydu nasıl binaya çektiririz
Hiç bilmiyorum dostum bizede bir yıl önce geldi. Turknette kalite bozup fiyat yükseltince geçtim1 senedir sokağa superonline fiberi döşedi ama sadece 4-5 binaya kutu koydu nasıl binaya çektiririz
Sokakta 65 yaş altı doğru düzgün kimse yaşamıyor biraz zor sanırım talep ve şikayeteski altyapıydan şikayet çok olursa ve yeni altyapıya talep oldukça süreç hızlanır. birde işin içinde btk onay süreçleri var
bunu ben tek başıma yaptırmıştım. tek başıma sürekli şikayet açıp vs vs ama ekstrem durumlarda vardı zorunda kaldılarSokakta 65 yaş altı doğru düzgün kimse yaşamıyor biraz zor sanırım talep ve şikayet
Aslında yaşadığım ilçenin hepsine Superonline fiber döşedi yerdeki kutular falan hepsi var. Altyapı var sadece binaya gelmiyor mail attım bir kere geri dönüş olmadı ne yapacağımı da bilmiyorumbunu ben tek başıma yaptırmıştım. tek başıma sürekli şikayet açıp vs vs ama ekstrem durumlarda vardı zorunda kaldılar
Çağrı merkezini ara aralıklı olarakAslında yaşadığım ilçenin hepsine Superonline fiber döşedi yerdeki kutular falan hepsi var. Altyapı var sadece binaya gelmiyor mail attım bir kere geri dönüş olmadı ne yapacağımı da bilmiyorum