Turknet Sorun Çıkar mı?

Mr Yazıcı

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
turknet.png

Beni bu tarifeye yönlendirdi. Bu Tarifeyi almayı düşünüyorum. Ancak daha önce tahütsüz vaadleri ile aldığım ama ayrılmak için aylarca uğraştığım markalar oldu. Bunu alıp değişik sebeplerle (örn; vaad ettiği interneti veremez ise, 100tlden pahalı çıkarsa vs.) ilk ay çıkmak istersem çıkıp 100tlnin tamamını geri alabilir miyim? Bu konu da tecrübesi olan var mı? Danışmak istedim.

TurkNet kumarhane gibi firma. Abone olup memnun olan çok az insan var.
Çok fazla sorun yaşatıyor. Bu sorunları çözmesi de ayrı bir dert, genelde çözemiyorsun.
Ama başta dediğim gibi, kumarhane gibi firma.
100 kişiden 1 kişi memnun kalabiliyor, belki sen memnun kalırsın.

TurkNet'in kağıt üstündeki vaatlerine aldanma.
Altyapın destekliyorsa müşteri memnuniyeti yüksek başka firma var mı diye kontrol etmeni öneririm.
TurkNet sadece satış kısmında yardımcı oluyor. Sonrasında pek destek alamıyorsun.

Çok fazla sorun yaşatıyor. Bu sorunları çözmesi de ayrı bir dert, genelde çözemiyorsun.

Altyapın destekliyorsa müşteri memnuniyeti yüksek başka firma var mı diye kontrol etmeni öneririm.
TurkNet sadece satış kısmında yardımcı oluyor. Sonrasında pek destek alamıyorsun.
çok teşekkür ederim, gıbırnet ve millenicom da önerildi bana ama böyle bir tarife çıkınca 30 gün memnun kalmazsak iade filan. Bunu sordum ben de.

Haklısın adamların müşteri hizmetleri bile yok bir sorun olduğunda anca arıza kaydı bırakıyorsun muhattap bulamıyorsun. Bu arada sen buralara gelir miydin be.

2 aydır bir kopma sorununu çözemediler. Asıl sorun çözdüklerini iddia ediyorlar ama çözemiyorlar :D

Haklısın adamların müşteri hizmetleri bile yok bir sorun olduğunda anca arıza kaydı bırakıyorsun muhattap bulamıyorsun. Bu arada sen buralara gelir miydin be.
Ara sıra uğruyorum.

müşteri hizmetleri sorun çıkarmasa fena firma değil
müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun o çok dert

müşteri hizmetleri sorun çıkarmasa fena firma değil
müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun o çok dert

Hangi firma olabilir peki başka

Hangi firma olabilir peki başka
TurkNet'ten vazgeçenler genelde millenicom'a yöneliyorlar.
Ben hiç kullanmadım ama genel olarak kullanıcıların memnun olduğu yorumlar görüyorum.

Türknet arkadaşların dediği gibi çok fazla sorunu olan (iyi bir şekilde kullananlar da var tabii) çok fazla. Şahsen öneri olarak millenicom kullanmanı tavsiye ederim. Müşteri hizmetleri bana gerçekten kaliteli geliyor. Taahhüt de zaten yok. Konumu aşağıda bulabilirsin bu konuyla ilgili:

Sorun olursa sorabilirsin istediğin gibi.

Tekrar teşekkür ederim hepinize alacak isem millenicom alacağım o zaman

Alıntıyı görüntüle
Beni bu tarifeye yönlendirdi. Bu Tarifeyi almayı düşünüyorum. Ancak daha önce tahütsüz vaadleri ile aldığım ama ayrılmak için aylarca uğraştığım markalar oldu. Bunu alıp değişik sebeplerle (örn; vaad ettiği interneti veremez ise, 100tlden pahalı çıkarsa vs.) ilk ay çıkmak istersem çıkıp 100tlnin tamamını geri alabilir miyim? Bu konu da tecrübesi olan var mı? Danışmak istedim.
geçmeyi düşünmüştüm fakat ilk 1 2 ay kurulum bağlantı vs gibi çok problem yaşadığını söyleyen kişiler oldu vazgeçmek zorunda kaldım ama bildiğim kadarıyla ilk zamandan sonra çok rahat geçiyor süreç fiyatı taahhütsüz olduğu için zamanla değişiklik gösterebilir bu konuya da dikkat etmeniz gerekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,615
Üyeler
190,938
Son üye
MADEMoR
Geri