Neler Yeni

Türknet tarifeleri birden değişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
Şuan da Türk Telekom kullanıyorum ve TürkNet'e geçmeyi planlıyordum internet sitesine girdim tariflerine bakayım ve altyapıyı sorgulatayım dedim, baktığımda 100 mbps 95 TL'den alınabiliyordu bende mantıklı dedim ve geçecektim. Türk Telekom'un taahhüdünün bitmesini beklerken bugün bir daha gireyim dedim siteye dedim bu sefer internetiniz sadece "16 mbps internet destekliyor" yazıyordu ve buna 99 TL deniyordu.

Binamda Türk Telekom Fiber bulunuyor bu değişimin sebebi nedir ?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    19.6 KB · Hit: 45

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Şuan da Türk Telekom kullanıyorum ve TürkNet'e geçmeyi planlıyordum internet sitesine girdim tariflerine bakayım ve altyapıyı sorgulatayım dedim, baktığımda 100 mbps 95 TL'den alınabiliyordu bende mantıklı dedim ve geçecektim. Türk Telekom'un taahhüdünün bitmesini beklerken bugün bir daha gireyim dedim siteye dedim bu sefer internetiniz sadece "16 mbps internet destekliyor" yazıyordu ve buna 99 TL deniyordu.

Artık uygun fiyatlı değildir demek ki. insanlar yüzü suyu hürmetine değil indiriminden dolayı gidiyordu türknete, eğer fiyatlar türk telekom olacaksa, o müşteri hizmetlerini niye dinleyeyim!

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Millenicom kullanıyorum memnunum bir bakmanı öneririm

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Güya her sene zam yapıyorlarmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    30.9 KB · Hit: 44
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
netspeed bakabilirsin

Rulep

80+ Gold
yanlışlık olmuş olabilir turkneti arayın ona göre karar verirsiniz kaç hız alacağınızı söylerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlışlık olmuş olabilir turkneti arayın ona göre karar verirsiniz kaç hız alacağınızı söylerler
Türk Telekom'un kendi sitesinden baktım 5-6 gün önce FİBERNET vesaire yazıyordu şuan bu çıkıyor ?

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    232.1 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye