Neler Yeni

Türknet Türk telekom fiber stabil değil. Valorant sorunu

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
Anime, Dizi, laptop, ekran kartı, işlemci, monitör.
Türktelekom fiber altyapısından Türknet fibere geçiş yaptım. Bilgisayara kabloyla bağlanıyorum hızımda ve pingimdi herhangi bir sıkıntı yok fakat valorant oynarken pingim sabit olmasına rağmen elimle silah gelmiyor, dürbün kendiliğinden açılıp kapanıyor, Sova'nın dronu ve Gekko'nun ultisi gibi yetenekleri attığımda 1 saniyeliğine mapin görüntüsü geliyor ve düzeliyor. Keza wifi üzerinden tiktokda dolaşırken ağınız dengesiz hatasını alıyorum ara sıra ve hemen düzeliyor.

Atakankrn

80+
Türktelekom fiber altyapısından Türknet fibere geçiş yaptım. Bilgisayara kabloyla bağlanıyorum hızımda ve pingimdi herhangi bir sıkıntı yok fakat valorant oynarken pingim sabit olmasına rağmen elimle silah gelmiyor, dürbün kendiliğinden açılıp kapanıyor, Sova'nın dronu ve Gekko'nun ultisi gibi yetenekleri attığımda 1 saniyeliğine mapin görüntüsü geliyor ve düzeliyor. Keza wifi üzerinden tiktokda dolaşırken ağınız dengesiz hatasını alıyorum ara sıra ve hemen düzeliyor.
Türknet sıkıntı kanka arkadaş hep sıkıntı yaşıyor

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Türk Telekom'un fiberinden neden Türk nete geçtiniz onu da pek anlamadım açıkcası. Hadi Gigabit internetine geçseniz bir şey demeyeceğim fakat mantıksız olmuş biraz.

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
Türk Telekom'un fiberinden neden Türk nete geçtiniz onu da pek anlamadım açıkcası. Hadi Gigabit internetine geçseniz bir şey demeyeceğim fakat mantıksız olmuş biraz.
Anlatım bozukluğu yapmışım, türktelekom fiber altyapısını kullanarak Türknet fibere geçiş yaptım. En başından beri türknet kullanıyordum.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Anlatım bozukluğu yapmışım, türktelekom fiber altyapısını kullanarak Türknet fibere geçiş yaptım. En başından beri türknet kullanıyordum.
Anladım. Yani Şuan Türknet'in Gigafiber 1000mbps'lik paketine mi geçtiniz.

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
Anladım. Yani Şuan Türknet'in Gigafiber 1000mbps'lik paketine mi geçtiniz.
Yok hayır şimdi durum şöyle oldu ben 75 mbs vdsl kullanıyordum Türknet ekipleri beni arayıp bölgeme fiber geldiğini söylediler ben de kabul ettim. Şu an internet hızım 115 mbs indirme 13 mbs yükleme şeklinde.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Yok hayır şimdi durum şöyle oldu ben 75 mbs vdsl kullanıyordum Türknet ekipleri beni arayıp bölgeme fiber geldiğini söylediler ben de kabul ettim. Şu an internet hızım 115 mbs indirme 13 mbs yükleme şeklinde.
Anladım direkt düz fibere geçirmişler.
şuradan altyapınızı sorgulayıp alttaki tabloyu atar mısınız?
ve Modeminizin arayüzüne girip xDSL bilgilerini atar mısınız?

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Ping olmasa bile çoğu kişide "Paket Kaybı" sorunu var. Büyük ihtimalle sizde aynısını yaşıyorsunuz. Valorant oynarken ayarlardan paket kaybı göstergesini açıp bi bakın. Eğer orası %30 fln oluyorsa; oyunda sesler düzgün gelmiyor. Gecikmeli olarak hareket ediyorsun vb şeyler oluyor.

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler

Ekler

• Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    19 KB · Hit: 25

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler