Türknet ve Modem sorunları

hakanoper

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamlar ben Everest EWR-301 eski marka bir modem kullanıyorum ve WAN 8 pinli port var duvara bağlı. Kisaca VDSL port yok ve benim VDSL 85 Mbps desteklediğini öğrendim. Altyapimin ve TurkNet'e geçeceğim. Elimde ki modem olmaz degil mi? Kullanamam ve hangi modem işimi görür. Bu hafta içinde kuruluma gelecekler. TurkNet kullanan var mı iyi midir ve bedava modem verdiklerini duydum bu herkes icin geçerli mi? Cevaplayanlara teşekkürler.

Everest modem değil; dsl girişi yok. Kullanamazsınız. Vdsl destekli 5hz modem işinizi görür.

Everest modem değil; dsl girişi yok. Kullanamazsınız. Vdsl destekli 5hz modem işinizi görür.
Link atma şansınız veya direk model verme şansınız varmi bilmiyorum da ve bedava modem gönderir diyen de oldu bu doğru mu? Ve tplink w9960 falan olurmu veya başka teşekkürler ilgilendiğiniz icin

Türknet fiber ücretsiz router veriyor; vdslde kendiniz temin etmeniz lazım.
Tp link işinizi görür; tek sıkıntı kablosuzda 50 üstü hızda sıkıntı olabilir. 5ghz desteği yok. Kabloluda sorun olmaz.
Uygun fiyatlı derseniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...h300s-hiper-modem-sifir-spot-1185649285/detay
Ya kusuruma bakmayın ama benim elimdeki everest galiba router onların verdiği router neye yarıyor hani ben mi yapiyorum kurulumunu anlamiyorum pek ilk defa böyle internete geçiyorum da modem alayım o zaman ben kuruluma gelmeyene kadar kablo vb her şey içinde çıkıyor zaten degil mi vdsl falan kablolari yapayım İnternet ayarlarını da hat bağlanınca yapılıyor degil mi

Vdslde onlar router vermiyor; fiberde veriliyor. Hat bağlanıp; aktif edilince size verilen kullanıcı adı ve şifrenizi gireceksiniz.
Kablo derken?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,788
Üyeler
186,242
Son üye
oyun1234
Geri