Neler Yeni

Türknet yerine İSS önerisi.

En İyi Cevap
3
Dostlar selam, babam dükkandaki internetini değiştirmek istiyor. Sebebi ise Türknete gelen son zamlar. Fiber alt yapı var. (Fiber var ancak firmalarda VDSLveriyor anlamadım.) Ucuz ve çok üzmeyecek ne önerisiniz? Sadece YouTube'dan bir şeyler izler.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,157
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar selam, babam dükkandaki internetini değiştirmek istiyor. Sebebi ise Türknete gelen son zamlar. Fiber alt yapı var. Ucuz ve çok üzmeyecek ne önerisiniz? Sadece YouTube'dan bir şeyler izler.
Comnet var bende. Şubattan beri tt fiber altyapısı üzerinden kullanıyorum. Hiç hız düşmesi veya kopma olmadı. Türknet'den geçmiştim.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Comnet var bende. Şubattan beri tt fiber altyapısı üzerinden kullanıyorum. Hiç hız düşmesi veya kopma olmadı. Türknet'den geçmiştim.
Hocam 12 aylık alırsan mantıklı ama aylık olarak alırsam kurulum ücretiyle beraber pekte karlı olmuyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,157
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar selam, babam dükkandaki internetini değiştirmek istiyor. Sebebi ise Türknete gelen son zamlar. Fiber alt yapı var. Ucuz ve çok üzmeyecek ne önerisiniz? Sadece YouTube'dan bir şeyler izler.
Gıbırnet tavsiye ederim 8 - 9 aydır kullanıyorum memnunum 110'tl fiyatı fiber kullanıyorum ama vdsl 75 mpbs

etnetalw

80+ Bronze
Dostlar selam, babam dükkandaki internetini değiştirmek istiyor. Sebebi ise Türknete gelen son zamlar. Fiber alt yapı var. (Fiber var ancak firmalarda VDSLveriyor anlamadım.) Ucuz ve çok üzmeyecek ne önerisiniz? Sadece YouTube'dan bir şeyler izler.
www.fixnet.com.tr bakabilirsin bende haziranda başvurcam hocam. Türktelekom,millenicom abonelikler ile beraber.
Fixnet kullanan arkadaş var 1 yıldır menmun. Discord topluluğuda mevcut.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
GIBIRNet öneririm :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom