Neler Yeni

Türknet zamların dan sonra yeni tarayıcı arıyorum

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Ek olarak mobil uygulama üzerinden abonelik sağlarsanız evrak gönderme derdi de yok. Nfc ile kimliğinizi taratıyorsunuz. Yeterli oluyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin

etnetalw

80+ Bronze

Fylor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman Can Orta
Web sitesinden hemen abone ol demelisiniz. Daha sonrasında mevcut interneti taşımak istediginizi sececeksiniz.
Ha mevcut portu bozmadan geçicez anladım ama bi sorayım destek hattına falan sonra olmaz derler falan oluyorsa hızada bakayım

etnetalw

80+ Bronze
Millenicom GIBIR gibi tarayıcılar buldum ama en fazla 12 mbps hız veriyorlar vdsl altyapı yokmuş ama ne hikmetse yan komşuda var bizim 74 mbps alıyor onlar demekki altyapı var nasıl yapıcaz bu vdsl yi bilen varmıdır
Comnet,Gıbırnet,Netspeed,TürkNet,TuruncuNet,İnternetkutusu,Netgalaksi,teknobil,tıklanet,tbtnet,Göknet,merkurnet,oristelekom,farknet,hipernet,turbonet,elmatelekom,binet! vb. 60 üzeri firma var bunlar yatrım yapmaz ve ucuz Önermem. Millenicom,Türktelekom,Süperonline,Atlantisnet gibi firmalara yöneliniz. Tercihiniz olup menmun kalan vardır fakat çevremdeki deneyimlere gore yorumladım.!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom GIBIR gibi tarayıcılar buldum ama en fazla 12 mbps hız veriyorlar vdsl altyapı yokmuş ama ne hikmetse yan komşuda var bizim 74 mbps alıyor onlar demekki altyapı var nasıl yapıcaz bu vdsl yi bilen varmıdır
Sende 74mbps istiyorsan :) TT Geçiceksin tt müdürlüğünden bilgi alcaksın. :(

Fylor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman Can Orta
Web sitesinden hemen abone ol demelisiniz. Daha sonrasında mevcut interneti taşımak istediginizi sececeksiniz.
Anladım bi destek hattıyla görüşeceğim sağol şubatdamı zam geliyor

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

etnetalw

80+ Bronze
Bu firmalara bakabilirsin.

Fylor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman Can Orta
Comnet,Gıbırnet,Netspeed,TürkNet,TuruncuNet,İnternetkutusu,Netgalaksi,teknobil,tıklanet,tbtnet,Göknet,merkurnet,oristelekom,farknet,hipernet,turbonet,elmatelekom,binet! vb. 60 üzeri firma var bunlar yatrım yapmaz ve ucuz Önermem. Millenicom,Türktelekom,Süperonline,Atlantisnet gibi firmalara yöneliniz. Tercihiniz olup menmun kalan vardır fakat çevremdeki deneyimlere gore yorumladım.!

Sende 74mbps istiyorsan :) TT Geçiceksin tt müdürlüğünden bilgi alcaksın. :(
Yok gerek yok ucuz olsun yeter Türk telekomdan çok çektim ben

Bu firmalara bakabilirsin.
Bakacağım

Fylor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman Can Orta
Millenicom kullanan varmı deyenimi nasıl

Ucuz istiyorsan Poyraznet en ucuz fiyata satmaktadır. Alternaitfleri üste belirtim. Linkte.
Evde bilgisayarda oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın yeter indirme hızı falan çok önemli değil bana

etnetalw

80+ Bronze

Evde bilgisayarda oyun oynarken sıkıntı çıkarmasın yeter indirme hızı falan çok önemli değil bana
Ben kullanıyorum. 7/24 destek ilgili çözüm 7/24 sabit hız 7/24 stabil bağlantı kesintisiz hizmet. Önerileri dikkate alan yatırımlarını geliştiren firmadır. Öneririm. https://www.youtube.com/channel/UClywOP41MCzuByuAtoD9Q7A

Yatırım yapan firmalar
Atlantis
Netbone
Netmax
Milleni
Fixnet
Herkes her firmada menmun olcak diye bir şey yok nasip.

Son düzenleme:

Fylor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman Can Orta
Ben kullanıyorum. 7/24 destek ilgili çözüm 7/24 sabit hız 7/24 stabil bağlantı kesintisiz hizmet. Önerileri dikkate alan yatırımlarını geliştiren firmadır. Öneririm. https://www.youtube.com/channel/UClywOP41MCzuByuAtoD9Q7A

Yatırım yapan firmalar
Atlantis
Netbone
Netmax
Milleni
Fixnet
Herkes her firmada menmun olcak diye bir şey yok nasip.
Zam ne kadar gelicek ama oda önemli bakalım bi tahatüt falan istiyormu bu

Top Bottom