Neler Yeni

Turknet zammi geldi?

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Acaba turknete zammi geldi sitesi değismis paket fiyatlari farkli olmuş

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Bişe değil la ben girdim ya zam geldi.
ben bu işi anlamadım
a%C4%9Flama.gif

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ben bu işi anlamadım
a%C4%9Flama.gif
E buna indirim gelmiş, hem de baya indirim gelmiş 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Anlık olarak böyle.

Allah allah. Bu garipliğin içine bir iş var.
Bende de öyle şuan, daha iptal edememişler aboneliği birkaç güne iptal olur herhalde 😀

Adresi sorguladım 99TL dedi ama, taahhüt olmadığı için birdahaki ay güncellenir fiyatlar kullananlar için de.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sistemde sorun mu var? Tarife değiştir dedim 100 MBPS fiber diyor. Fiber yok ama burada :D ADSL kullananlar deneyebilir mi?

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Sistemde sorun mu var? Tarife değiştir dedim 100 MBPS fiber diyor. Fiber yok ama burada :D ADSL kullananlar deneyebilir mi?
Bende bir hız testi yapayım dedim.100 mb destekliyor alt yapınız dedi.Sanırsam kullanıcı çekmek için böyle bir düzenbanlık yapıyorlar ki benim evin alt yapısı en fazla 13 çekiyor.
Altta da yazmışlar
Hattınız, VDSL hızlarını destekliyorsa 100 Mbps’e kadar download, 6 Mbps’e kadar upload hızı sunuyoruz. ADSL teknolojisi kullanılıyorsa 16 Mbps download, 1 Mbps kadar upload hızı alabiliyorsunuz. Eğer TurkNet’in kendi aktif altyapısındaysanız, size aynı fiyata 100 Mbps’e kadar altyapınızın desteklediği maksimum hızı sağlayabiliyoruz. Buralarda VDSL, ADSL gibi hız ayrımı yok. Alabileceğiniz maksimum hızı santrale olan mesafeniz belirliyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bende bir hız testi yapayım dedim.100 mb destekliyor alt yapınız dedi.Sanırsam kullanıcı çekmek için böyle bir düzenbanlık yapıyorlar ki benim evin alt yapısı en fazla 13 çekiyor.
Altta da yazmışlar
Hattınız, VDSL hızlarını destekliyorsa 100 Mbps’e kadar download, 6 Mbps’e kadar upload hızı sunuyoruz. ADSL teknolojisi kullanılıyorsa 16 Mbps download, 1 Mbps kadar upload hızı alabiliyorsunuz. Eğer TurkNet’in kendi aktif altyapısındaysanız, size aynı fiyata 100 Mbps’e kadar altyapınızın desteklediği maksimum hızı sağlayabiliyoruz. Buralarda VDSL, ADSL gibi hız ayrımı yok. Alabileceğiniz maksimum hızı santrale olan mesafeniz belirliyor.
Benim ADSL zaten Turknet kullanıyorum. Normalde paket değişikliği kısmında uygun paket yok diyordu. Az önce baktım 100 MBPS diyor :D

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
silindi

Son düzenleme:

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Tek paket tek fiyat politikasına geçildi. Gigafiber bölgesinde olanlar 1000mbps interneti 99 tl ye alabilecek.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Turknetin kafa güzel bence bugün

Ayni bende de 2 tane 16 mbps var bide
Fiyatı 100TL ye sabitlemişler tüm paketlerde. ADSL de alsan VDSL de alsan Fiber de alsan hatta Gigafiber de alsan altyapının desteklediği en üst hızı 100 liraya veriyorlar.

Tek paket tek fiyat politikasına geçildi. Gigafiber bölgesinde olanlar 1000mbps interneti 99 TL ye alabilecek.
Saçma olmuş bence. Şimdi ADSL kullananla 1000Mbps Fiber kullanan aynı parayı mı ödeyecek? Buradaki mantık ne yani 😀

Top Bottom