Bişe değil la ben girdim ya zam geldi.Acaba turknete zammi geldi sitesi değismis paket fiyatlari farkli olmuş
Cidden 100TL olmuş ya. Şansıma 2 gün önce iptal dilekçemi verdimAcaba turknete zammi geldi sitesi değismis paket fiyatlari farkli olmuş
Bişe değil la ben girdim ya zam geldi.
Allah allah. Bu garipliğin içine bir iş var.ben bu işi anlamadımFiber İnternet: 1000 Mbps’ye Kadar Sınırsız & Taahhütsüz — TurkNet
TurkNet fiber internet ile 1000 Mbps'ye varan hız deneyiminin tadını sınırsız olarak ve taahhüt olmadan çıkarın. Üstelik ücretsiz modem de bizden.turk.net
E buna indirim gelmiş, hem de baya indirim gelmişben bu işi anlamadımFiber İnternet: 1000 Mbps’ye Kadar Sınırsız & Taahhütsüz — TurkNet
TurkNet fiber internet ile 1000 Mbps'ye varan hız deneyiminin tadını sınırsız olarak ve taahhüt olmadan çıkarın. Üstelik ücretsiz modem de bizden.turk.net
Bende de öyle şuan, daha iptal edememişler aboneliği birkaç güne iptal olur herhaldeAlıntıyı görüntüle
Anlık olarak böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah allah. Bu garipliğin içine bir iş var.
Bende bir hız testi yapayım dedim.100 mb destekliyor alt yapınız dedi.Sanırsam kullanıcı çekmek için böyle bir düzenbanlık yapıyorlar ki benim evin alt yapısı en fazla 13 çekiyor.Sistemde sorun mu var? Tarife değiştir dedim 100 MBPS fiber diyor. Fiber yok ama burada ADSL kullananlar deneyebilir mi?
Benim ADSL zaten Turknet kullanıyorum. Normalde paket değişikliği kısmında uygun paket yok diyordu. Az önce baktım 100 MBPS diyorBende bir hız testi yapayım dedim.100 mb destekliyor alt yapınız dedi.Sanırsam kullanıcı çekmek için böyle bir düzenbanlık yapıyorlar ki benim evin alt yapısı en fazla 13 çekiyor.
Altta da yazmışlar
Hattınız, VDSL hızlarını destekliyorsa 100 Mbps’e kadar download, 6 Mbps’e kadar upload hızı sunuyoruz. ADSL teknolojisi kullanılıyorsa 16 Mbps download, 1 Mbps kadar upload hızı alabiliyorsunuz. Eğer TurkNet’in kendi aktif altyapısındaysanız, size aynı fiyata 100 Mbps’e kadar altyapınızın desteklediği maksimum hızı sağlayabiliyoruz. Buralarda VDSL, ADSL gibi hız ayrımı yok. Alabileceğiniz maksimum hızı santrale olan mesafeniz belirliyor.
Fiyatı 100TL ye sabitlemişler tüm paketlerde. ADSL de alsan VDSL de alsan Fiber de alsan hatta Gigafiber de alsan altyapının desteklediği en üst hızı 100 liraya veriyorlar.Turknetin kafa güzel bence bugün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayni bende de 2 tane 16 mbps var bide
Saçma olmuş bence. Şimdi ADSL kullananla 1000Mbps Fiber kullanan aynı parayı mı ödeyecek? Buradaki mantık ne yaniTek paket tek fiyat politikasına geçildi. Gigafiber bölgesinde olanlar 1000mbps interneti 99 TL ye alabilecek.