Neler Yeni

Türknet'e Geçilir Mi?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Türktelekom kullanıcısıyım ve taahhütün bitmesine 2 ay kaldı . Şu an tt da 50 mbps fiyat biçiliyor ve türknette altyapımın desteklediği tam hızı(100mbps) 170 liraya verecekleri bildiriliyor . Geçiş yapmak mantıklı mı ? Ayrıca müşteri hizmetleri nasıl ve tahmini bağlatma süresi ne kadar ? (Adana'da seyhanda köy benzeri biryerde oturuyorum)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türktelekom kullanıcısıyım ve taahhütün bitmesine 2 ay kaldı . Şu an tt da 50 mbps fiyat biçiliyor ve türknette altyapımın desteklediği tam hızı(100mbps) 170 liraya verecekleri bildiriliyor . Geçiş yapmak mantıklı mı ? Ayrıca müşteri hizmetleri nasıl ve tahmini bağlatma süresi ne kadar ? (Adana'da seyhanda köy benzeri biryerde oturuyorum)
Millenicom veya Netspeede geç çok daha mantıklı olur. Herkes türknetten kaçıyor bu aralar.

erturk.gg

80+ Bronze
Bence netspeed ve millenicom da bakabilirsiniz. Birebir aynı mantık. Ek olarak telefon destek hattı var turknetin aksine. Netspeed daha iyi bir seçim olabilir.

NespaY

80+ Silver
On numara hizmeti var tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Türksat geç bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonet

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk

Köy benzeri bir yerde oturuyorsan malesef TTNET tek çare. Turknet’te sorun olduğunda mesaj atıyorsun, sonra seni geri arıyorlar. Evet hızlılar ama atıyorum teknik bir sorun olduğunda, kablo kopması, port arızası, çeşitli yan sorunlar. Turk Telekom ekiplerini yönlendireceklerdir. Ee bu da gün kaybına yol açabilir. Gecikmeler yaşanabilir.

Ben de Turknet kullanıyorum. 100 TL ile başladım 2 ay sonra 140 TL oldu. Şimdi de 170 TL olacak.

Port ücretlerine TT zam yaptı diyorlar, haklı da olabilirler fakat şu ekonomide 2 yıl taahhüt vermek çok daha mantıklı hale geldi. TL her geçen gün değer kaybediyor ve 2 yıl sabit fiyat daha avantajlı hale geliyor.

Ben de TTNET’ten uygun bir kampanya yakalarsam 24 ay taahhüte geçicem.

Not: TTNET altyapılı, Turknet aboneli 100mbps 8mbps upload’ı sorunsuz alabiliyorum. (Daire içine giren sarı kablolu gerçek fiber)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tortudereli
Bence TurkNet daha iyi. 10 ay sabit fiyat kampanyası var. 1399 TL peşin verip 10 ay kullanırsın. Ayda 140 TL ye denk geliyor. Taahhüt yok iptal ettiğinde kalan ayların iadesini veriyor. Son gün 15 Ağustos. Kampanyadan yararlanmak istemiyorsan aylık 170 TL ye geliyor. Uzun süredir kullanıyorum ve verebildikleri en yüksek hızı veriyorlar. Benim altyapı 50 Mbps destekliyor ve tam hızı alıyorum. Bazen Türk Telekom kaynaklı sorunlar olabiliyor çünkü altyapıyı Türk Telekomdan kiralıyorlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Gecilir

R3b311i0n_01

80+ Bronze